مهاجرت به کشور آمریکا

قوانین مهاجرتی آمریکا

قوانین مهاجرتی آمریکا

آمریکا کشوری با وسعتی بیش از 9.5 میلیون کیلومتر مربع حدود 48 ایالت متفاوت دارد. در این کشور قوانین مهاجرتی آمریکا بر تمام افراد با ملیت های متفاوت که در این کشور زندگی می کنند حکمران است و بایستی به صورت دقیق بررسی گردد. این کشور با توجه به مساحت زیادی که دارد رتبه سومین کشور وسیع جهان را از آن خود کرده است. در همسایگی این کشور در قسمت شمالی آن کشور کانادا و در قسمت جنوب آن کشور مکزیک قرار دارد. جمعیت کشور آمریکا بالغ بر 350 میلیون نفر می باشد. این کشور جزء پرجمعیت ترین کشورهای جهان قرار می گیرد. همچنین از لحاظ جمعیت اختلاف کمی با کشورهای چین و هند دارد.

پرجمعیت ترین شهر واقع در آمریکا شهر نیویورک می باشد که گرانترین شهر نیز محسوب می شود. کشور آمریکا از جمله پیشرفته ترین کشورها در جهان است. این کشور پرقدرت ترین اقتصاد جهان را در اختیار دارد. 2 مجلس مهم در رابطه با قانون گذاری، مجلس سنا و مجلس نمایندگان هستند که قانون اساسی این کشور را وضع می کنند. مجلس نمایندگان کشور آمریکا شامل افرادی است که هر 2 سال یک بار با رای مردم ایالت های مختلف عضو این مجلس می شوند. مشاورین ما درموسسه سفیران سروش سعادت حاضرند تا همه نوع اطلاعاتی درباب مهاجرت به آمریکا 2022 در اختیار شما هموطن عزیز قرار دهند.

تاریخچه قوانین آمریکا در زمینه مهاجرتی

در این قسمت در مورد تاریخچه مهاجرت افراد به کشور ایالات متحده آمریکا صحبت خواهیم کرد. در قرن اول تاریخ ایجاد کشور ایالات متحده آمریکا، مهاجرت به این کشور بدون محدودیت بود. هر کسی می توانست به این کشور مهاجرت کند و زندگی جدیدی را در این کشور آغاز کند، همانند ساکنین این کشور مالیات بپردازند، خدمت سربازی بروند. درحالی که کشور آمریکا در قرن اول خود از سیاست مرزهای آزاد برخوردار بود. اما از همان سال های ابتدایی وجود خود یکسری قوانین مشخصی را ایجاد کردند. بر طبق این قوانین هرکسی که می خواست رأی دهد یا دفتر انتخاباتی داشته باشد، باید تابعیت ایالت متحده آمریکا را داشته باشد. طبق این قانون هرکسی می توانست به این کشور مهاجرت کند، اما فقط کسانی که شهروند این کشور محسوب می شدند می توانستند رأی دهند یا یک دفتر انتخاباتی داشته باشند.

تا دهه های 1870 و 1880 مرز آزاد همچنان در آمریکا وجود داشت. اما با شدت گرفتن اصلاح نژادی در این کشور و تبعیزات نژادی، سرانجام دولت آمریکا را به تصویب قوانین در رابطه با مهاجرت سوق داد. با تصویب این قانون به سیاست مهاجرت آزاد که پدران بنیانگذار کشور وضع کرده بودند، پایان داد. قانون اساسی کشور آمریکا در 17 سپتامبر 1787 به تصویب رسید. ماده 1، بند 8، این قانون صریحا به کنگره ایالات متحده این قدرت را داد که یک قانون صریح برای اخذ شهروندی و تابعیت افراد ایجاد کند. به موجب این قانون، کنگره در سال 1790 اولین قانون دریافت تابعیت را برای آمریکا، به تصویب رساند. این قانون برای کسانی که 2 سال در این کشور سکونت داشتند، صدق می کرد.

قوانین مهاجرتی آمریکا برای دریافت ویزای کار

افرادی که خواستار مهاجرت به کشور آمریکا هستند، باید قوانین این کشور را جهت دریافت ویزا رعایت کنند. کشور آمریکا ویزاهای مهاجرت متفاوتی دارد. هر کدام بسته به شرایط آن مدت متفاوتی را داراست. یکی از ویزاهای کشور آمریکا ویزای کاری است. برای آن که شخص این ویزا را کسب کند لازم است که در ابتدا یک پیشنهاد شغلی از کارفرمای آمریکایی دریافت نماید. بعد از آن برای دریافت ویزای کاری به سفارت این کشور مراجعه کند و درخواست ویزا بدهد. کارفرمای آمریکایی برای آنکه بتواند شخص خارجی را استخدام کند باید فرم I-1400 و مهر تایید وزارت کار کشور آمریکا را مبنی بر جذب نیروی کار خارجی را دریافت کند.

قوانین مهاجرتی آمریکا برای دریافت ویزای کار

قوانین انواع ویزای کاری آمریکا

انواع ویزاهای کاری آمریکا برای مهاجران خارجی (از نوع H و E) عبارتند از:

  • ویزای H1B: مخصوص متقاضیانی با مشاغل تخصصی و مدارک دانشگاهی می باشد.
  • ویزای H2B: مخصوص متقاضیان در مشاغل غیرکشاورزی آمریکا است.
  • ویزای کارEB1: این ویزا برای افرادی است که دارای نبوغ و تخصص خاصی باشند. به قدری این تخصص خاص باشد که این چنین افراد در آمریکا بسیار کم باشند. اقامتی که شخص با این ویزا می گیرد، اقامت دائم آمریکا است.
  • ویزای کارEB2: این ویزا مطابق قوانین به افراد با مهارت و تحصیلات بالا داده می شود. شخص باید گواهی مهر شده اجازه کار در آمریکا را از وزارت امور خارجه آمریکا دریافت کند.
  • ویزای کارEB3: این ویزا برای کارگران حرفه ای که از سوی کارفرمای آمریکایی موقعیت شغلی را دریافت کرده اند صادر می شود.
  • ویزای کارEB4: این ویزا طبق قانون آمریکا بنا به درخواست مهاجران ویژه برای شخص مورد نظر صادر می شود. در این نوع ویزا تکمیل فرمI-360 و دریافت مجوز کار برای شخص مهاجر لازم است.
  • ویزای کارE1 یا E2: این نوع ویزا برای افرادی است که قصد ایجاد کسب وکار و یا کارآفرینی در این کشور را دارند.

قوانین آمریکا جهت مهاجرت تحصیلی

برای ویزای تحصیلی کشور آمریکا، دانشجو بین المللی باید شرایط مشخصه را مطابق قوانین این کشور داشته باشد. در سال های اخیر به دلیل هزینه های بالای دانشگاه ها و سختی دریافت ویزا درخواست تقاضاء تحصیل در آمریکا کم شده است. شخص برای مهاجرت تحصیلی و دریافت ویزای تحصیلی (F1 Visa) و پذیرش از دانشگاه های معتبر آمریکا باید مدارک زیر را آماده کند.

مدارکی که شخص برای دریافت ویزای تحصیلی آمریکا لازم دارد عبارتند از:

  • ارائه نامه پذیرش از دانشگاه مورد نظر
  • پاسپورت معتبر
  • فرم های درخواست تکمیلی
  • عکس پاسپورتی جدید
  • مدرک زبان انگلیسی (آیلتس یا تافل)
  • ارائه مدارک دال بر برگشت به کشور مبدا و نماندن در این کشور
  • گواهی تمکن مالی کافی
  • رسید پرداخت هزینه ویزا
  • ارائه گواهی عدم سوء پیشینه

همچنین از مهمترین مدارکی که برای درخواست پذیرش از دانشگاه های آمریکا لازم است. همچنین می توان به این موارد اشاره کرد:

  • ارائه دیپلم 12 سال تحصیلی و ریز نمرات
  • ارائه مدرک مورد نیاز زبان انگلیسی
  • پرداخت هزینه ثبت نام
  • ارائه توصیه نامه اساتید برای مقطع دکترا

قوانین آمریکا در مورد ازدواج

در هر کشوری مطابق عادات و رسوم، فرهنگ و مذهب آن کشور در مورد ازدواج قوانینی تعیین می شود. حداقل سنی را برای ازدواج دختران و پسران از دید قانون مشخص می نماید. کشور آمریکا نیز از این قاعده مستثنی نیست. افراد باید واجد شرایط قانونی این کشور برای ازدواج باشند تا بتوانند ازدواج خود را به ثبت برسانند که در ادامه به این اصول اشاره می کنیم:

  • اصل شماره 1 سن قانونی ازدواج در آمریکا 18 سال به بالا است.
  • اصل شماره 2 زوجین بایستی رابطه خود را به اثبات برسانند.
  • اصل شماره 3 گواهی ازدواج برای اثبات این امر باید توسط دادگاه صادر شود.
  • اصل شماره 4 انجام آزمایشات پزشکی برای ثبت ازدواج الزامی است.

برای مهاجرت به آمریکا از طریق ازدواج، افراد پس از رسمی شدن ازدواج و اخذ سند می توانند به صورت قانونی برای درخواست ویزای اقامت اقدام نمایند. دولت آمریکا با توجه به شرایط متقاضیان برای آنها 2 نوع ویزای مهاجر CR1 یا IR1 و ویزای غیر مهاجر K3 (برای همسر) و K1 (برای نامزد) صادر می کند. از جمله مهمترین شرایط برای اخذ این ویزاها نیز اثبات رابطه حقیقی بین زوجین و نیز داشتن تمکن مالی کافی می باشد. برای آگاهی نسبت به قوانین و مقررات کشور آمریکا، شما عزیزان می توانید با همکاران و متخصصین ما در موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت تماس حاصل فرمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *




Enter Captcha Here :