مهاجرت به کشور اتریش

درباره اتریش

درباره اتریش

کشور اتریش، یک جمهوری محصور در خشکی و بین کوهستان ها است و مطالب و دانستنی های بسیاری درباره اتریش و مزایای زندگی در آن وجود دارد. این کشور کوچک ولی پیشرفته، یکی از بهترین و باکیفیت ترین مکان های دنیا برای زندگی شناخته شده است. دانشگاه ها، شرکت ها، مدارس و دیگر مراکز اتریش بخاطر بهره مندی از سیستم های آموزشی و کاری قوی، روز به روز در حال پیشرفت و توسعه هستند. از همین رو علاقه مندان به زندگی در اتریش نیز رفته رفته رو به افزایش اند. موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت، در این مقاله دانستنی های دقیقی درباره اتریش و جنبه های مختلف زندگی مردم در این کشور به شما ارائه خواهد کرد.

درباره موقعیت جغرافیایی اتریش

یکی از برگ های برنده درباره معروفیت اتریش و برجستگی بین کشورهای اروپایی دیگر، موقعیت جغرافیایی مناسب این کشور است. اتریش در گذرگاه باشکوه کوه های آلپ و در معرض سیستم های اقتصادی، تجاری و سیاسی مناسبی قرار دارد. اتریش از شمال با جمهوری چک، از شمال شرق با اسلواکی، از شرق با مجارستان، از جنوب با اسلوونی، از جنوب غرب با ایتالیا، از غرب با سوئیس و لیختن اشتاین و همچنین از شمال غربی با آلمان همسایگی دارد. امتداد خاک این کشور از شرق به غرب چیزی حدود 580 کیلومتر است.

پایتخت اتریش، شهر وین است که در گذشته مقر امپراطوری روم بوده است. این شهر به دلیل معماری زیبای مدرن و آمیخته با معماری های سنتی قدیمی، در جهان شهرت دارد. اتریش به سرزمین دریاچه ها معروف است. رشته کوه های اصلی آلپ که در غرب اتریش قرار گرفته اند، مهم ترین حوزه آبخیز در این مناطق اتریش به حساب می آید.

برای مقایسه درصد قومیت مختلف ساکن در کشور اتریش به نمودار زیر توجه فرمائید:

مقایسه درصد قومیت مختلف ساکن در کشور اتریش

درباره اقتصاد اتریش

درباره اقتصاد اتریش جالب است بدانید که دولت اتریش از سال‌ های پس از جنگ جهانی دوم تا اواخر قرن بیستم نقش مهمی در اقتصاد داشته است. در سال 1946 و 1947 پارلمان اتریش، قانونی را تصویب کرد که موجب ملی شدن بیش از 70 شرکت در صنایع و خدمات ضروری شد. از جمله این شرکت ها می توان به سه بانک تجاری بزرگ، صنایع سنگین مانند نفت و پالایش نفت، معدن زغال سنگ، آهن، محصولات فولادی (مواد ساختاری، ماشین آلات سنگین، تجهیزات راه آهن)، کشتی سازی، ماشین آلات، لوازم الکتریکی و همچنین ناوبری اشاره کرد. در طول دهه 1990، به ویژه پس از پیوستن اتریش به اتحادیه اروپا در سال 1995، بسیاری از شرکت ها و سازمان های اتریش به طور جزئی یا کامل خصوصی شدند که این امر نقش مستقیم دولت را در اقتصاد اتریش کاهش داد.

اقتصاد اتریش ممکن است تا حدودی در آزادسازی و خصوصی‌ سازی کند بوده باشد، اما در اوایل قرن 21 از یک اقتصاد مبتنی بر صنعت و کشاورزی، به اقتصادی که بخش خدمات آن تقریبا دو سوم تولید ناخالص داخلی را (GDP) را تشکیل می‌دهد تبدیل شد. اگرچه اتریش رکود اقتصادی سنگینی را از زمان جنگ جهانی دوم به عنوان نتیجه این بحران متحمل شد، اما این طوفان مالی را نسبتا خوب پشت سر گذاشت. تا آنجا که تقریبا تا سال 2010 اقتصاد اتریش به ثبات رسید. این رشد و ثبات به دلیل تقاضاهای داخلی قوی، نرخ پایین بیکاری و تداوم همکاری سالم جهت کار در آلمان است که به عنوان شریک تجاری اصلی اتریش شناخته می شود.

درباره اقتصاد اتریش

درباره زبان رسمی و مذهب کشور اتریش

می توان گفت که تقریبا همه مردم اتریش به زبان آلمانی صحبت می کنند. زبان های کرواتی، مجارستانی، اسلوونیایی، ترکی و حتی دیگر زبان ها نیز در ارتباطات مردم دیده می شود. گویش باواریایی در سراسر اتریش به جزء غرب کشور، مهم ترین گویش مردم این کشور است. تا جایی که از حدود 8.9 میلیون نفر جمعیت این کشور، حدود 7 میلیون نفر به گویش باواریا صحبت می کنند. این نوع گویش تفاوت کمی با زبان آلمانی دارد و مردم محلی تفاوت های اندکی در نوع صحبت با هم دارند. در غرب کشور بیشتر مردم به یک گویش آلمانی که نزدیک به سوئیسی است صحبت می کنند. ساکنان فورارلبرگ و بخش هایی از تیرول غربی، قرابت فرهنگی و گویشی بیشتری با آلمانی ها دارند.

دین اصلی و غالب مردم اتریش، مسیحیت است. حدود 75% از ساکنان اتریش را مسیحیان تشکیل داده اند که اکثریت آنها پیرو مذهب کاتولیک رومی هستند. پروتستان ها و مسیحیان ارتدکس نیز گروه های کوچک تری را شامل می شوند. مسلمانان اتریش جمعیت نسبتا کمتری دارند، اما پیروان مهمی از مسلمانان در میان جمعیت بوسنیایی و ترکی قرار دارند. جمعیت یهودی شهر وین اتریش در بین سال های 1938 و 1945 میلادی تقریبا از بین رفتند اما همچنان درصد ناچیزی از اتریشی ها یهودی هستند. حدود 12% از مردم اتریش نیز تابع مذهب خاصی نیستند.

برای مقایسه درصد ادیان و مذاهب مختلف در کشور اتریش به نمودار زیر توجه فرمائید:

مقایسه درصد ادیان و مذاهب مختلف در کشور اتریش

درباره فرهنگ مردمان اتریش

اکثر مهاجران ایرانی که به اتریش سفر می کنند، مردم این کشور را کمی خشک و رسمی وصف می کنند و عمدتا اتریشی ها را مردمی با روابط غیردوستانه می شناسند. اتریشی ها در برخورد با افراد غریبه خارجی چندان استقبالی برای صمیمیت با این گونه افراد ندارند. هرچند عمده اتریشی ها مردمی بسیار آرام و مهربان هستند، اما حتی در روابط دوستانه خود نیز این رسمیت را حفظ می کنند. مردم اتریش و به ویژه شهرهای بزرگی مثل وین، انسان هایی بسیار محافظه کار هستند که قانون شکنی برای آنها یک مسئله غیرقابل قبول است.

اصولا نظام خانواده در اتریش از اهمیت بالایی برخوردار است و احترام و عزت خاصی برای افراد بزرگتر قائل هستند. با توجه به طبیعت بکر و زیبای اتریش، مناطق جنگلی وسیع، کوهستان های جذاب و دریاچه های بی شمار این کشور، مردم اتریش به طبیعت گردی و گردش، علاقه بسیاری دارند و این را در برنامه های هفتگی و ماهانه خود می گنجانند. در خصوص مهاجرت تحصیلی یه سایر کشورها از جمله تحصیل در چک نیز می توانید مقاله مذکور را مطالعه بفرمائید.

حقایق و مطالب بسیار زیادی درباره اتریش و مردم این کشور وجود دارد که اتباع دیگر کشورها تمایل به دانستن آن ها دارند. اتریش یکی از برجسته ترین کشورها از نظر رفاه و مسائل اجتماعی است و جنبه های مختلفی، همچون رنک جهانی این کشور و نوع زندگی در آن برای مهاجران بسیار جذاب است. برای کسب اطلاعات تکمیلی درباره اتریش و مهاجرت، با کارشناسان خبره موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت تماس بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *




Enter Captcha Here :