مهاجرت به کشور کانادا

مراحل اخذ ویزای کانادا برای ایرانیان

مراحل اخذ ویزای کانادا برای ایرانیان

در این محتوا مفتخر به راهنمایی متقاضیان در باب مراحل اخذ ویزای کانادا برای ایرانیان مطابق با قوانین سال 2024 می باشیم. بدین ترتیب متقاضیان می توانند با اهداف دیدار اقوام و آشنایان، بازدید از جاذبه های گردشگری، شرکت در همایش های علمی و نمایشگاه های تجاری، تحصیل و یا استفاده از فرصت‌ های مطالعاتی به کانادا سفر کنند. به هر صورت با هر هدف و انگیزه ای برای ورود به کشور کانادا به عنوان یک ایرانی ملزم به دریافت ویزای کانادا می باشند. برای بررسی مراحل اخذ ویزا برای کشور کانادا، ابتدا باید نوع ویزای درخواستی مشخص شود. به طور کلی انواع ویزای کانادا به 2 گروه موقت و دائم تقسیم بندی می‌شوند. در خصوص کسب اطلاعات بیشتر مشاورین ما در موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت راهنمای شما خواهند بود.

بررسی انواع ویزاهای کشور کانادا

برای ورود به کشور کانادا ویزاهای متنوعی وجود دارد که هر یک از آنها مربوط به یک هدف خاص است. متقاضیان با توجه به دلیل خود برای ورود به کشور کانادا باید یکی از آنها را به درستی انتخاب کنند.

مهم ترین انواع ویزای کشور کانادا عبارتند از:

  • ویزای تحصیلی کانادا برای دانشجویان
  • ویزای تحصیلی کانادا برای دانش آموزان
  • ویزای کاری کانادا
  • ویزای همراه کانادا
  • ویزای سرمایه گذاری در کانادا
  • ویزای توریستی کانادا

 بررسی مراحل اخذ ویزای موقت کانادا برای ایرانیان

ویزای توریستی کانادا مهمترین ویزای موقت کشور کانادا است که هر ساله هزاران نفر از مردم در سراسر جهان را به عنوان توریست به کانادا می آورد. این نوع ویزا در واقع به نوعی از ویزای این کشور گفته می‌ شود که طی زمان مشخص به افراد اجازه ورود به خاک کانادا را با هدف گردشگری، دیدار خانواده، تحصیل یا کار (با شرایط محدود) می دهد. بدیهی است که پس از اتمام زمان تعیین شده، متقاضی بایستی خاک کشور کانادا را ترک کند و یا پیش از اتمام اعتبار ویزای خود درخواست تمدید آن را به اداره مهاجرت کانادا بدهد.

اما باید به این نکته دقت داشته باشید که حتی در صورت تمدید چندباره ویزای توریستی کانادا، باز هم این نوع اقامت موقت بوده و برای مهاجرت به کانادا حتما باید از روش‌ های دیگر که منجر به اقامت دائم کانادا می شود اقدام کنید. طول زمان اعتبار ویزای موقت کانادا به طور معمول 6 ماهه می باشد. بدین ترتیب مراحل اخذ ویزای کانادا برای ایرانیان بسته به نوع ویزا می تواند متفاوت باشد که در ادامه به آن می پردازیم.

مراحل اخذ ویزای توریستی کانادا برای ایرانیان

به طور کلی برای مراحل اخذ ویزای کانادا برای ایرانیان از نوع ویزای توریستی می توان به 2 روش آنلاین و حضوری اقدام کرد. همچنین مراحل ثبت نام آنلاین ویزای توریستی کانادا به شرح ذیل می باشد:

  • ایجاد یک حساب کاربری
  • تکمیل فرم‌ های درخواست ویزای توریستی کانادا
  • پرداخت آنلاین هزینه های مربوط به ویزا و انگشت نگاری
  • دریافت برگه تایید درخواست به همراه شماره پیگیری
  • دریافت نامه انگشت نگاری
  • حضور در یکی از سفارت خانه های کانادا برای انگشت نگاری
  • بررسی نهایی و اعلام قبول درخواست ویزا
  • مراجعه مجدد به سفارت برای تحویل پاسپورت و اخذ ویزا

در این روش شاید لازم باشد برای روشن سازی بیشتر دلیل مسافرت و مدارک لازم برای اثبات ترک کانادا بعد از پایان مسافرت ارائه شود. به طور کلی برای اخذ تاییدیه، در زمان وقت سفارت کانادا با مامور ویزا مصاحبه ای انجام شود. در روش ثبت نام حضوری، متقاضی بدون نیاز به وقت قبلی به یکی از دفاتر VFS مراجعه کرده و ضمن ارائه مدارک ترجمه شده و تکمیل فرم‌های مربوطه، اقدام به انگشت نگاری کرده و به کشور خود باز می گردد. آدرس ایمیل ارائه شده توسط متقاضی در هنگام پر کردن فرم‌ های ثبت نام ویزای کانادا، پل ارتباطی متقاضی و سفارت کانادا خواهد بود.

مراحل اخذ ویزای توریستی کانادا برای ایرانیان

مراحل اخذ ویزای تحصیلی کانادا برای ایرانیان

دانشگاه های کانادا سالانه به دلیل کیفیت بالای سیستم آموزشی مورد توجه بیش از 350000 دانشجوی بین المللی در سراسر دنیا قرار می گیرند. اما برای اخذ ویزای تحصیلی کانادا قدم های زیر باید طی شود:

  • انتخاب دانشگاه مورد نظر برای تحصیل
  • ارسال درخواست پذیرش از دانشگاه مورد نظر
  • درخواست ویزای دانشجویی پس از دریافت نامه قبولی از طرف دانشگاه

طی کردن این قدم ها مستلزم انجام مراحل اخذ ویزای کانادا برای ایرانیان زیر هستند:

  • ایجاد یک حساب کاربری
  • تکمیل فرم‌های درخواست ویزای دانشجویی کانادا
  • ارائه نامه قبولی از دانشگاه های کانادا
  • ارائه مدارک تمکن مالی
  • ارائه مدرک عدم سوء پیشینه
  • ارائه گواهی سلامت
  • ارائه مدارک لازم دال بر اینکه بعد از تحصیل کشور کانادا ترک خواهد شد.

مراحل اخذ ویزای کار و سرمایه گذاری کانادا

افرادی که مایل به ایجاد کار در کانادا می باشند و افرادی که در انجام کار خاصی از جمله کارهای ورزشی، فرهنگی یا کشاورزی مهارت دارند و یا قصد راه اندازی کسب و کار خود در کشور کانادا را دارند، به این نوع از ویزا نیاز دارند. این افراد برای اخذ ویزا بایستی نحوه سرمایه‌ گذاری خود را در کاری خاص یا در حوزه‌ های مختلف ثابت کنند.

کارآفرینی، ثبت شرکت و پرداخت سرمایه ای به بازار کانادا از جمله روش های اخذ ویزای سرمایه گذاری در کانادا به حساب می آیند. شایان ذکر است شرایط و مبالغ سرمایه گذاری برای برخی از استان های کشور کانادا متفاوت می باشد. باید توجه داشت که ثبت شرکت در کانادا به تنهایی موجب اخذ اقامت این کشور نمی شود. از اینرو برای اخذ اقامت بایستی حداقل 50% سهام شرکت به نام متقاضی باشد. برای اخذ اقامت از طریق کار آفرینی که یکی از مراحل اخذ ویزای کانادا برای ایرانیان می باشد، متقاضی بایستی مبلغ 200000CAD (دلار کانادا) را به شرکت خود انتقال دهد. همچنین در این روش شخص بایستی پشتوانه مالی 600000CAD (دلار کانادا) را به دولت این کشور نشان دهد.

مراحل اخذ ویزای ازدواج کانادا برای ایرانیان

یکی دیگر از مراحل اخذ ویزای کانادا برای ایرانیان ازدواج با فرد کانادایی یا شخصی که اقامت دائم کانادا را دارد می باشد. اما به دلیل پیچیدگی اخذ ویزا از این طریق، نباید تحت تاثیر تبلیغات متقلبانه و غیر قانونی اقدامی عجولانه انجام داد. مدت زمان مورد نیاز برای این نوع ویزا، حداقل 6 ماه می باشد. فردی که در این ازدواج شهروند کانادا می باشد بایستی توانایی تامین مالی برای زندگی خود و همسر خود را داشته باشد. لازم به ذکر است که در صورت اثبات صوری بودن ازدواج، جرائمی همچون زندان، جریمه مالی و ممنوعیت ورود به کانادا در انتظار فرد خطاکننده و همچنین لغو اقامت و اخراج از کشور کانادا خواهد بود.

در این مقاله سعی کردیم شما را کمی بیشتر با مراحل اخذ ویزای کانادا برای ایرانیان آشنا کنیم، چنانچه هر گونه سوال یا ابهامی در خصوص روش های مهاجرت به کانادا وجود داشت، شما می توانید با کارشناسان موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت تماس حاصل فرمائید. این موسسه با کادری مجرب، دلسوز و متعهد همواره به دنبال آسان کردن هر چه بیشتر راهی برای شما عزیزان می باشد. همچنین کارشناسان ما تلاش می کنند تا شما عزیزان با خیالی آسوده و با اطمینان، به انتخاب آنچه برای شما بهترین گزینه به حساب می آید می باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *




Enter Captcha Here :