مهاجرت تحصیلی نروژ

کار در نروژ با ویزای تحصیلی

کار در نروژ با ویزای تحصیلی

آگاهی از شرایط کار در نروژ با ویزای تحصیلی، می تواند به متقاضیان بین المللی که قصد تحصیل در کشور نروژ را دارند، کمک به سزایی کند. بعد از 2 قرن حمله وایکینگ ها به اروپا بعد از تصویب مسیحیت در سال 994 کاهش یافت. تغییر پادشاهی در نروژ طی چند دهه پس از آن اتفاق افتاد. در سال 1397، کشور نروژ با دانمارک وارد اتحاد شد که این اتحاد به بیش از 4 قرن به طول انجامید. در سال 1814، نروژی ها در مقابل واگذاری کشور خود به سوئد مقاومت نشان دادند و قانون اساسی جدیدی را تصویب کردند. پس از آن، کشور سوئد به نروژ حمله کرد و با نروژ توافق کرد که در ازای پذیرش اتحادیه تحت سلطنت کشور سوئد، قانون اساسی کشور خود را حفظ کند. وجود ملی گرایی در قرن 19 منجر به همه پرسی در سال 1905 برای دریافت استقلال کشور نروژ شد.

با وجود اینکه کشور نروژ در جنگ جهانی اول بی طرف بود، اما در حمل و نقل خود متحمل خسارات شدید و سنگینی شد. با وجود اینکه در جنگ جهانی دوم در ابتدای جنگ، بی طرفی خود را اعلام کرده بود، به مدت 5 سال توسط آلمان نازی اشغال شد. در سال 1949، این کشور به عضویت ناتو درآمد. ثروت اقتصادی کشور نروژ توسط کشف نفت و گاز در آب های مجاور در اواخر دهه 1960، تقویت شد. در همه پرسی که در سال های 1972 و 1994 اتفاق افتاد، نروژ عضویت در اتحادیه اروپا را رد کرد. از مسائل داخلی این کشور می توان به مهاجرت و ادغام اقلیت های قومی، حفظ شبکه گسترده امنیت اجتماعی کشور با افزایش جمعیت و حفظ رقابت اقتصادی اشاره کرد.

شرایط کار و تحصیل در نروژ با ویزای تحصیلی

آموزش عالی در کشور نروژ به استاندارد بالای آموزشی، روش های ابتکاری و روابط نزدیک و صمیمی بین دانشجو و استادان در سراسر جهان معروف است. تحصیل در رشته های متنوع در دانشگاه ها و موسسات این کشور، برای دانشجویان بومی و بین المللی امکان پذیر می باشد. این دانشگاه ها طیف وسیعی از رشته ها و دوره ها را با زبان انگلیسی برای دانشجویان بین المللی ارائه می ده. علاوه بر آن، زندگی دانشجویی در بیشتر موسساست آموزش عالی پویا، عالی و با فعالیت اجتماعی مختلفی ارائه می شود.

دانشجویان بین المللی دلایل خود برای مهاجرت تحصیلی به نروژ را که شامل جامعه امن، صلح و از نظر فنی پیشرفته می باشد بیان می کنند. مناظر با شکوه این کشور به دانشجویان فرصت شرکت در انواع ورزش ها در تابستان و زمستان ارائه می دهد. همچنین دانشجویان کشور نروژ، آینده و فرصت شغلی چه در کشور نروژ و چه در خارج از آن را خواهند داشت.

شرایط کار و تحصیل در نروژ با ویزای تحصیلی

هزینه زندگی و کار در نروژ با ویزای تحصیلی

با توجه به مساحت کوچک کشور نروژ تعداد دانشگاه های این کشور نیز کم می باشد. اما برترین دانشگاه های نروژ در رتبه های برتر رده بندی های جهانی قرار دارند. به طور کلی، 2 نوع دانشگاه در کشور نروژ وجود دارد که به دسته های خصوصی و دولتی تقسیم می شوند. دانشگاه های دولتی از دانشجویان حتی دانشجویان بین المللی شهریه دریافت نمی کنند. همچنین بسته به مکانی که در آن تحصیل می کنید، ممکن است هزینه کمی در هر ترم بپردازید که بین 300SEK تا 600SEK (کرون سوئد) می باشد. این هزینه بابت عضویت اتحادیه دانشجویی، دسترسی به خدمات بهداشتی، مشاوره و ورزش، امکانات و کارت دانشجویی می باشد. با کارت دانشجویی می توانید هزینه های حمل و نقل خود را کاهش دهید و برای بازدید از موزه ها و گالری های هنری تخفیف بگیرید.

برخی از رشته ها هستند که ممکن است دانشجوی خارجی مجبور به پرداخت شهریه باشد که این مورد بسیار نادر است و مربوط به دوره تحصیلات تکمیلی می باشد. همچنین می توانید با بورسیه های تحصیلی هزینه تحصیل و زندگی در نروژ را کم کنید. این بورسیه برای تحصیل برای دانشجویان اتحادیه اروپا و EEA و دانشجویان دیگر از سراسر جهان امکان پذیر می باشد. هزینه زندگی بسته به محل و سبک زندگی دانشجویان متفاوت می باشد. هزینه زندگی در کلان شهرهای نروژ نسبت به شهر های کوچک گران تر خواهد بود. برای تامین هزینه زندگی خود می توانید به صندوق وام آموزش و پرورش نروژ مراجعه کنید. به طور متوسط هزینه زندگی دانشجویی در نروژ ماهانه بین 9500SEK الی 20000SEK (کرون سوئد) می باشد.

شرایط کار دانشجویی در حین تحصیل در نروژ

بسیاری از دانشجویان بین المللی برای پرداخت هزینه های دانشگاه و زندگی به طور نیمه وقت کار می کنند. کار نیمه وقت باعث یادگیری و تمرین می شود، با این حال توجه داشته باشید که کار نیمه وقت با ویزای دانشجویی نروژ محدودیت و قوانینی دارد که در ادامه به آن ها خواهیم پرداخت. به طور کلی، دانشجویانی که عضو اتحادیه اروپا یا EEA می باشند می توانند بدون داشتن مجوز کار نیمه وقت به کتر بپردازند. به طور کلی دانشجویان بین المللی مجاز به 20 ساعت کار در هفته و تمام وقت هنگام تعطیلات دانشگاه می باشند و فرقی ندارد که عضو کدام کشور باشند. جهت اطلاع از شرایط تحصیل پزشکی در نروژ، مطالعه مقاله مذکور خالی از لطف نخواهد بود.

آگاه باشید که اگر بیش از 20 ساعت در هفته کار کنید، با مجازات روبه رو خواهید شد. مثلا برخی از دانشجویان بخاطر رعایت نکردن این امر، از کشور اخراج شده اند. قبل از اینکه بتوانید کار نیمه وقت پیدا کنید، دانشجویان غیر اتحادیه اروپا و غیر EEA ملزم به دریافت مجوز کار می باشند. دانشجویان بین المللی برای جستجوی کار تا یک سال بعد از فارغ التحصیلی می توانند به زندگی در نروژ ادامه دهند. اگر قصد تحصیل در کشور نروژ را دارید برای دریافت اطلاعات در این باره می توانید با موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت تماس بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *




Enter Captcha Here :