مهاجرت به کشور ترکیه

مزایا و معایب زندگی در ترکیه

مزایا و معایب زندگی در ترکیه

چنانچه قصد مهاجرت به ترکیه را دارید بایستی مزایا و معایب این کشور را بسنجید که در این مقاله به مزایا و معایب زندگی در ترکیه می پردازیم. کشور ترکیه یک کشور اوراسیایی می باشد که بخشی از آن در آسیا و بخش دیگر آن در اروپا قرار دارد، پایتخت این کشور آنکاراست و بزرگترین شهر آن استانبول می باشد. استانبول توریستی ترین شهر کشور ترکیه می باشد که در صنعت توریست و گردشگری در سال های اخیر برای این کشور بسیار سودمند بوده است.

موقعیت جغرافیایی این کشور به گونه ایی است که از 3 طرف به دریا راه دارد. بدین ترتیب با کشورهای زیادی از جمله ایران، جمهوری آذربایجان، ارمنستان، گرجستان، یونان، بلغارستان، سوریه و عراق مرز مشترک دارد. در نتیجه مهاجرت به ترکیه در بین مردم این کشور ها پرتقاضا می باشد. در چند دهه اخیر خیلی از ایرانیان تنها به جنبه توریستی کشور ترکیه نگاه می کردند و از آن به عنوان یک مقصد جذاب و ارزان تر نسبت به کشور خودمان یاد می کردند که بدون نیاز به اخذ ویزا می توانستند گردش و خرید خود را انجام بدهند. مقاله پیشرو به نگارش کارشناسان ما در موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت می باشد.

مزایا و معایب تحصیل و زندگی در ترکیه

به علت اعتبار نه چندان بالای پاسپورت کشور ایران و مشکل گرفتن ویزای اغلب کشورها، یکی از مزایای بزرگی که تحصیل در کشور ترکیه برای ایرانیان دارد این است که نیازی به صدور و اخذ ویزا نمی باشد. از این رو به راحتی می توان به این کشور سفر کرد. همچنین به علت نزدیکی به ایران دسترسی به خانواده برای فرد نسبت به سایر کشورهای اروپایی آسانتر است. همچنین هنگامی که فردی از ایران برای تحصیل به این کشور وارد می شود خانواده متقاضی هم بدون نیاز به ویزای همراه می توانند با او سفر کنند. هزینه های تحصیل در دانشگاه های دولتی ترکیه نسبت به هزینه های دانشگاه های دیگر کشورها بسیار ارزانتر است. از این رو کم هزینه تر بودن تحصیل در این کشور نسبت به سایر کشورهای اروپایی نیروی محرکه ایی برای دانشجویان خارجی شده تا به تحصیل در این دانشگاه ها بپردازند.

درست است که تحصیل در کشور ترکیه مزایای بسیاری برای دانشجویان ایرانی دارد، اما هر کشوری دارای معایبی نیز هم هست. برای انتخاب دانشگاه که قسمت مهمی از زندگی تحصیلی هر فرد را تشکیل می دهد باید آگاهانه دست به انتخاب زد. از معایب دانشگاه های ترکیه می توان به این اشاره کرد که چون ترکیه کشور انگلیسی زبانی نیست، اغلب دانشگاه های دولتی این کشور نیز دروس را به زبان ترکی تدریس می کنند. از این رو شرط پذیرفته شدن در آنها ارائه مدرک زبان ترکی به دانشگاه است که یادگیری زبان ترکی برای همه افراد کار آسانی نیست. البته در ترکیه دانشگاه های انگلیسی زبان نیز وجود دارند. اما این دانشگاه ها غالبا خصوصی بوده و شهریه زیادی از دانشجو بابت ثبت نام می گیرند.

مزایا و معایب تحصیل و زندگی در ترکیه

مزایا و معایب کار و زندگی در کشور ترکیه

کشور ترکیه کشور مهاجرپذیری است که افراد می توانند با توجه به مهارت ها و تخصص های خود به جست و جوی شغل در این کشور بپردازند و از مزایای زندگی در این کشور سرسبز و آرام بهره مند شوند. اگر شما دارای مهارت و یا تخصص خاصی در زمینه کاری خود هستید که می تواند به پویایی اقتصاد ترکیه کمک کند می توانید اجازه کار در ترکیه و حتی اجازه اقامت دائم این کشور را کسب کنید. از دیگر مزایای کار در ترکیه می توان به این موضوع اشاره کرد که اگر یک نیروی خارجی در ترکیه به مدت 8 سال اقامت پیوسته و در شغلی نیز فعالیت داشته باشد برای او اجازه کار دائم بدون هیچ گونه محدودیتی صادر خواهد شد.

از معایب کار در کشور ترکیه نیز می توان به این نکته اشاره کرد که در بعضی از مشاغل همانند کارگر ساده به نسبت کاری که فرد انجام میدهد حقوق قابل قبولی نمی گیرد؛ از عیوب دیگر کار در ترکیه می توان به ساعت کاری بالا اشاره کرد.

بررسی مزایا و معایب زندگی در ترکیه

از مزیت های زندگی در کشور ترکیه می توان به امکانات تفریحی بیشتر و متنوع اشاره کرد. از جمله این امکانات می تواند در خصوص کنسرت ها و رخدادهای بین المللی، سواحل متنوع که با کشور های مطرح اروپایی سنجیده می شوند، شهربازی ها و پارک های طبیعی را نام برد. شما می توانید درآمد بیشتری نسبت به زمانی که در کشور ایران بوده اید بدست بیاورید، آن را پس انداز کنید. اگر قصد مهاجرت به کشور پیشرفته تر یا بهتری دارید از ترکیه مهاجرت کنید. همچنین با زندگی در ترکیه دسترسی شما به سیستم های بانکی بین المللی راحت و آسان خواهد بود.

از معایب زندگی در ترکیه می توان به دوری از وطن، خانواده و دوستان اشاره کرد که با توجه به هزینه ها شاید مدت زیادی نتوانید آن را ببینید. شما هنگامی که در ترکیه زندگی می کنید هزینه های جانبی بیشتری را نسبت به ایران باید پرداخت کنید. زبان رسمی کشور ترکیه، ترکی است و یادگرفتن زبان در سن بالا برای خیلی از افراد دشوار است و تا بتوانید با زبان و فرهنگ مردم ترکیه خود را تطبیق بدهید. از این رو ممکن است مدتی طول بکشد و به علت ضعف زبان ترکی شاید تا مدتی نتوانید با افراد زیادی ارتباط برقرار کنید. چنانچه قصد اقامت درترکیه از طریق کار و یا سفر توریستی به این کشور را دارید می توانید با کارشناسان خبره و زبده ما در موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت مشورت کنید و بهترین گزینه را برای مهاجرت انتخاب کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *




Enter Captcha Here :