مهاجرت به کشور استرالیا

قوانین استرالیا

قوانین استرالیا

قوانین استرالیا، از جمله قوانینی است که ممکن است در برخی از کشورها منطقی و عادی بنظر نرسد، اما رعایت این قوانین بسیار حائز اهمیت می باشد. استرالیا نام کشوری در نیمکره جنوبی کره زمین و ششمین کشور از نظر وسعت می باشد. کشور استرالیا، با هیچ کشوری مرز خاکی ندارد و دور تا دور آن توسط اقیانوس آرام، اقیانوس منجمد جنوبی و اقیانوس هند احاطه شده است. پایتخت این کشور کانبرا نام داشته و از شهرهای مهم آن می توان به ملبورن و سیدنی اشاره کرد. با موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت همراه باشید تا اطلاعات بیشتری را در این زمینه بررسی کنیم.

قوانین کلی استرالیا

کشور استرالیا نیز مانند بقیه کشورها، قوانینی دارد که تمام شهروندان باید به آن ها پایبند باشند. در ادامه قصد داریم تا برخی از این قوانین را با هم بررسی کنیم. در ابتدا قوانین استرالیا درباره حکومت این کشور را بررسی می کنیم. کشور استرالیا، دارای نظام حقوقی مستعمره و وارثی از بریتانیا و انگلستان می باشد. در کشور استرالیا، هر ایالتی دارای دولت مستقل مربوط به خود می باشد. شیوه حکومت استرالیا به شیوه خاصی بنا گذاری شده است.

به طوری که ملکه بریتانیا در راس قرار دارد. پس از ملکه، فرماندار کل و فرمانداران ایالت ها قرار دارند. در پله بعدی، پارلمان فدرال ها و پارلمان دولتی جای دارد. قوانین این کشور توسط قوه مقننه این کشور وضع می شود. چرا که این نهاد، تنها نهاد دارای صلاحیت برای وضع قوانین است. پارلمان استرالیا نیز از دو مجلس سنا (مجلس علیا) و مجلس نمایندگان(مجلس سفلا) تشکیل شده است.

از قوانین استرالیا، می توان به قوانین رانندگی در این کشور نیز اشاره کرد. برای رانندگی در این کشور نیز مانند اکثر کشور های دنیا، فرد راننده باید گواهینامه داشته باشد. سن دریافت گواهینامه در استرالیا به طور واحد اعلام نشده است. بنابراین هر ایالتی در استرالیا به تنهایی سن قانونی دریافت گواهینامه را تعیین می کند. در استرالیا، هر ماشینی که مشغول به رانندگی آن باشید، باید در سیستم های دولتی استرالیا به ثبت رسیده باشد. سرپیچی از قوانین رانندگی در استرالیا می تواند جریمه های سنگین و مجازات به دنبال داشته باشد. جهت اطلاع از شرایط و قواعد کار در استرالیا، پیشنهاد ما به شما مطالعه مقاله مذکور می باشد.

قوانین کلی استرالیا

قوانین مهاجرت به استرالیا

استرالیا یکی از کشورهایی است که متقاضیان زیاده برای مهاجرت دارد. در ادامه قصد داریم تا قوانین استرالیا در خصوص مهاجرت را در 2 حوزه کاری و سرمایه گذاری بررسی کنیم. مهاجرت از راه تحصیل می تواند یکی از راه های مهاجرت به استرالیا باشد. کشور استرالیا، کشوری مهاجرپذیر است. موقعیت های شغلی بسیار زیادی در استرالیا وجود دارد که دانشجویان پس از فارق التحصیلی در دانشگاه های این کشور، می توانند در آن ها مشغول به کار شوند. امکان ورود به کالج از سن 15 سالگی برای دانشجویان وجود دارد. دانشجویان زیر 18 سال، می توانند والدین خود را نیز به همراه داشته باشند. هزینه تقریبی آموزش در دانشگاه های استرالیا، بین 20000AUD تا 30000AUD (دلار استرالیا) می باشد.

قوانین استرالیا برای مهاجرت از طریق سرمایه گذاری نیز برای مهاجران بدین شرح است. مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری، نیازمند سرمایه مکفی است. همه روزه مشاهده می شود که افراد زیادی خواهان اخذ ویزای سرمایه گذاری استرالیا هستند. در این روش از مهاجرت، متقاضی بایستی در یک کسب و کار سرمایه گذاری انجام دهد و یا یک بیزینس پرسود در استرالیا راه‌ اندازی کند. ویزای سرمایه گذاری برای مدت 4 ساله صادر می شود. در مدت این 4 سال، فرد زمان دارد تا کسب و کار خود را راه اندازی کند و به سوددهی برسد. در کل، پس از 6 سال فعالیت و مدیریت این کسب و کار فرد می تواند برای اخذ ویزای دائم استرالیا اقدام کند و آن را بدست بیاورد.

قوانین عجیب و غریب استرالیا

هر کشوری دارای قوانینی است که ممکن است برای باقی کشورها عجیب و یا غیر قابل قبول باشد؛ قوانین استرالیا نیز از این قائله مستثنی نمی باشند. قوانینی در این کشور وجود دارد که ممکن است بعد از شنیدن آن ها حسابی تعجب کنید. در ادامه برخی از این قوانین را بررسی خواهیم کرد.

این قوانین به شرح ذیل می باشد:

  • حق آسیب زدن به کبوتر ها را در استرالیا نخواهید داشت.
  • به هم زدن مراسم عروسی و عزاداری جرم سنگینی محسوب می شود.
  • هیچکس حق انبار کردن سیب زمینی در مقادیر بیشتر از 50 کیلو را نخواهد داشت.
  • هیچکس بدون دلیل حق دریافت مژدگانی ندارد.
  • شما اجازه ندارید که در فاصله 100 متری یک نهنگ مرده بایستید.
  • کافه های استرالیا باید خوراک اسب شما را نیز بدهند.
  • پوشیدن لباس و کفش مشکی نیز در این کشور خلاف قوانین است.

در این کشور برای حفظ و رعایت حقوق کودکان نیز قوانین سفت و سختی تصویب شده است. رانندگی و قوانین آن نیز از اهمیت بالایی در استرالیا برخوردار هستند؛ در این کشور با متخلفان برخورد شدیدی صورت خواهد گرفت و مجازات سنگینی در انتظار مجرمان خواهد بود. اگر خواهان کسب اطلاعات بیشتر درباره قوانین استرالیا هستید، با موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت همراه شوید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *




Enter Captcha Here :