مهاجرت به کشور کانادا

اقتصاد کانادا

اقتصاد کانادا

اقتصاد کانادا موضوعی فراگیر برای متقاضیان مهاجرت و اخذ اقامت این کشور می باشد که ذهن درصد زیادی از افراد را به خود مشغول کرده است. این کشور به دلایل شرایط حاکم بر زبان انگلیسی، بازار کار، سیستم آموزشی جهانی مورد استقبال افراد زیادی برای مهاجرت به کانادا و اخذ اقامت قرار گرفته است. کارشناسان و وکلا مهاجرتی موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت در نگارش این مقاله سعی بر توضیحی دال بر اقتصاد درکانادا برای متقاضیان نیز نهاده اند.

کشور کانادا یکی از ثروتمندترین کشورها در جهان با یک اقتصاد بسیار پیشرفته و سطح بالای زندگی می باشد. گرچه بدیهی است که شهروندان کانادا از نظر تساوی کاملا مساعد نیستند، با این وجود اکثر کانادایی ها مشاغلی با درآمد کافی و امکاناتی را در اختیار دارند که شهروندان بسیاری از کشورهای دیگر فقط می توانند در رویا با آن مواجه شوند.

تاریخ اقتصادی کانادا

اساس كانادا به عنوان يك طرح پولسازی تأسيس شد. در قرن 17 میلادی هنگامی که آمریکای شمالی برای نخستین بار توسط استعمار فرانسوی و انگلیس ها مورد استفاده قرار گرفت. نیمی از شمال قاره به دلیل تمام موجودات جنگلی خزدار موجود در آن مکان جلب کننده ای محسوب می شد. خزهای زیبا و براق یکی از مطلوب ترین آنها بود. قرن ها، مستعمرات اولیه کانادا تحت یک سیستم اقتصادی ساده موسوم به تجارت خز رونق گرفت. مکانی که شکارچیان تحت استخدام شرکت های بزرگ خز بودند که اکثرا توسط شرکت خلیج هادسون استخدام می شدند. شرکت خلیج هادسون پوست حیوانات را جمع می کرد و می فروخت. سپس از سود خود برای خرید زمین و ساخت استفاده می کرد.

تجارت معاملات در مناطق جدید که حتی خز بیشتری نیز در آنها یافت می شد. با حرکت به غرب از منطقه رودخانه سنت لاورنس بود. مهاجران اروپایی دریافتند که کانادا سرشار از منابعی است که می توان آنها را برداشت و به فروش رساند که می توان به موارد زیر اشاره داشت:

  • چوب
  • ماهی
  • زغال سنگ
  • آهن
  • طلا

در ابتدا بخش عمده ای از منابع مالی کانادا به انگلیس و فرانسه، حاکمان استعمار فروخته می شد. اما با گذشت سال ها، خیلی زود منطقی تر و سودآورتر شد که کانادا بتواند بیشتر تجارت خود را با ایالات متحده یا شهر استان های خود انجام دهد.

نقش انقلاب صنعتی در اقتصاد کانادا

انقلاب صنعتی در کانادا در اواخر قرن 19 و اوایل قرن 20 اتفاق افتاد. این انقلاب معرف تمامی ماشین آلات هیجان انگیز به سرتاسر جهان شد. شروع به توسعه قوی و تولیدات با همکاری کارخانه های غول پیکر در خصوص تبدیل مواد خام به کالاهای مفید با تکنولوژی نظیر کاغذ، پارچه، فولاد، مواد شیمیایی و اتومبیل و در حالی که سدها و دورریزها امکان تولید کالاهای جدیدی همچون برق آبی ، نفت و گاز طبیعی را فراهم می کرد. در دهه های پس از جنگ جهانی دوم (1939-1945)، اقتصاد كانادا بار دیگر به طرز چشمگیری تغییر یافت. جهت اطلاع از شرایط کار در کانادا ابتدا مقاله لینک شده را مطالعه بفرمائید.

زیرا بر سود صنعتی با دستمزد و مالیات بالاتر و خدمات اجتماعی سرمایه گذاری شد. رشد مدارس، کالج ها و دانشگاه های کانادا با قیمت مناسب باعث شد جمعیت تحصیل کرده ها در کانادا بتوانند کارهای اداری را دنبال کنند و عمده کارهای دستی را در کارخانه ها و مزارع رها کنند. اوایل قرن 21 کانادا به بخشی کاملا جهانی شده تبدیل شد. اکنون در اقتصاد کانادا کارگران فقط کالاها و خدماتی را تولید می کنند. در برخی کشور های دیگر ارزان تر تولید نمی شود. این امر باعث شده که زندگی برای بسیاری از کانادایی ها مقرون به صرفه تر باشد. اما به بهای از بین بردن بسیاری از منابع سنتی اشتغال کانادا به دست آمد.

نقش انقلاب صنعتی در اقتصاد کانادا

اقتصاد و صنایع مدرن کانادا

با رها کردن گذشته و تولید محصولات کشاورزی در کشور، امروز به بالای 75% از کانادایی ها در آنچه لقب بخش خدمات اقتصاد نامیده می شود کار می کنند. در حالی که فقط یک اقلیت کوچک هنوز در مزارع یا کارخانه ها کار می کنند. بخش خدمات اقتصاد کانادا بسیار گسترده و متنوع است. اساسا مستلزم ایجاد هر نوع کار (عمدتا) غیر فیزیکی می باشد که به افراد کمک می کند. بیشتر کانادایی هایی که در شهرهای بزرگی مانند تورنتو، ونکوور یا مونترال زندگی می کنند. در بخش خدمات کار می کنند. در بخش خدمات که بزرگترین بخش فرعی تجارت است. حرفه ها بسیار تخصصی و مهارتی مانند برق، نجاری یا تعمیرکار رایانه می باشند. سایر بخش های بزرگ دیگر شامل مراقبت های بهداشتی که شامل پزشکان، پرستاران و جراحان به علاوه کارمندان و دستیاران آنها می باشد.

امور مالی که شامل بانکداران، کارگزاران بورس و نمایندگان املاک و مستغلات است. آموزش که شامل معلمان، استادان، کتابداران و سرپرستان می شود. کار دولتی یا بوروکراسی نیز در دهه های اخیر بسیار رایج شده است. به گفته دولت فدرال کانادا اکنون بزرگترین کارفرما در این کشور است. تولید کانادا کمی پر سود است. هنوز هم حدود 2000000 کارگر یا حدود 13% از کل نیروی کار کشور را به کار می گیرند. کشاورزی صنعت دیگریست که در یک بخش از کشور متمرکز است. در این حالت به اصطلاح منطقه مرکزی کانادا انتاریو و کبک که در کنار هم بیش از 75% از کل مشاغل ساخت کانادا را در خود جای داده اند. مشهورترین اینها در اطراف بخش خودرو کانادا متمرکزند که از نظر تاریخی یکی از نمادهای برجسته رونق اقتصادی پس از جنگ کانادا است.

شریک تجاری کانادا

بزرگترین شریک تجاری این کشور، ایالات متحده می باشد که همچنین بزرگترین سرمایه گذار خارجی در اقتصاد کانادا نیز هست. حدود 50% از کل سرمایه گذاری های مستقیم خارجی را در اختیار دارد. بخش عمده ای از این سرمایه گذاری به شکل شرکت های آمریکایی در حال راه اندازی فروشگاه در کانادا می باشد. دولت کانادا قوانینی دارد که مالکیت خارجی را محدود می کند. در بعضی از صنایع، اعتماد به آمریکایی ها (یا هر خارجی دیگری برای آن موضوع) بسیار مهم است. از جمله ارتباطات از راه دور، انرژی، دفاع ملی و فرهنگ. تجارت بیش از 65% از تولید ناخالص داخلی کانادا را تشکیل می دهد. آن را به یکی از وابسته ترین تجارت ها به کشورهای جهان تبدیل می کند. از این مقدار 75% تجارت كانادا به طور انحصاری با ایالات متحده انجام می شود.

علاوه بر ایالات متحده، کانادا هم اکنون با بخش اعظم آمریکای لاتین، مکزیک، شیلی، کلمبیا، کاستاریکا، هندوراس، پاناما و پرو و متحدین خاورمیانه اسرائیل و اردن و 4 کشور غیر اتحادیه اروپا توافق نامه تجارت آزاد دارد. در اتحادیه اروپا ایسلند، لیختن اشتاین، نروژ و سوئیس نیز توافق نامه تجارت آزاد خواهند داشت. جهت مهاجرت به کانادا و کسب اطلاعات جامع مقاله مذکور را بررسی بفرمائید.

مالیات در کانادا

مالیات در کشور کانادا نسبتا پایین می باشد. کل درآمد مالیاتی در کشور کانادا به میزان 32% از تولید ناخالص داخلی این کشور بوده است. این در حالی است که در آلمان 36%، فرانسه 45% و دانمارک 47% می باشد. عمده پولی که شهروندان کانادایی به دولت این کشور پرداخت می کنند، از طریق مالیات درآمد و خریدها که درسطح ملی صورت می گیرد، برداشت می شود. مالیات بر درآمد شخصی در کانادا مترقی است، یعنی مردم بسته به میزان درآمد خود نرخ متفاوتی را پرداخت می کنند. از نظر فدرال نرخ پایین 15% و بالاترین نرخ 33% است.

در این نگارش به موضوع فراگیر اقتصاد کانادا به صورت کامل پرداخته شد. موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت با مدنظر قرار دادن برترین روش های مهاجرت به کانادا با توجه به شرایط افراد متقاضی، مفتخر به راهنمایی می باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *




Enter Captcha Here :