مالیات و شرایط خوداشتغالی در اسلوونی
این روزها افراد زیادی خوداشتغالی در اسلوونی را انتخاب می کنند زیرا دارای اقتصاد توسعه یافته ای است و شخص بعد از خود اشتغالی می تواند در آمد ایده آلی داشته باشد. متقاضی می تواند با ویزای موقت برای حداکثر یک سال به اسلوونی مهاجرت کند، بازه زمانی برای اخذ اقامت دائم تقریبا پس از 5 سال صورت می گیرد و شخص می تواند اقامت دائم خود را دریافت کند و مالیات بر اساس محل اقامت محاسبه می شود و از افراد غیر مقیم فقط برای درآمد به دست آمده در اسلوونی هزینه دریافت می شود. مشاورین ما در موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت پاسخگوی تمام سوالات در خصوص خود اشتغالی در اسلوونی هستند.
اقتصاد اسلوونی یک اقتصاد توسعه یافته است و این کشور با برابری قدرت خرید 92% از میانگین اتحادیه اروپا در سال 2024، از سطح بالایی از رفاه و ثبات و همچنین تولید ناخالص داخلی سرانه بالاتر از متوسط برخوردار است. تولید ناخالص داخلی در 2024، 68.108$ (میلیارد دلار) است. تولید ناخالص داخلی اسمی سرانه در سال 2024، 32214$ (دلار) است و بالاترین تولید ناخالص داخلی در مرکز اسلوونی است. جایی که پایتخت لیوبلیانا واقع شده است، این بخشی از منطقه آماری اسلوونی غربی که تولید ناخالص داخلی و درصد بالاتری نسبت به شرق اسلوونی دارد. در ژانویه 2007، اسلوونی اولین عضوی شد که هم به اتحادیه اروپا پیوست و هم یورو (€) را از زمان ایجاد این ارز در سال 1999 پذیرفت، همچنین از سال 2010 عضو سازمان همکاری اقتصادی و توسعه است.
متقاضی می تواند با ثبت نام به عنوان یک تاجر انحصاری در اسلوونی خوداشتغال شود و یا از این طریق می تواند خدمات خود را به مشتریان ارائه دهید و در اروپا تجارت کند. دلایل زیادی برای تصمیم گیری برای تبدیل شدن به یک معامله گر انحصاری وجود دارد و گاهی ممکن است متقاضی بخواهد یک ایده تجاری خوب را امتحان کند و یا سرگرمی های طولانی مدت را به یک تجارت تغییر دهد. دلایل دیگر برای افتتاح می تواند توافق با یک کارفرمای احتمالی باشد. از آن جایی که روند خوداشتغالی شدن از طریق تاجر انحصاری ریسک خاصی را به همراه دارد، شخص میتواند علاوه بر اشتغال منظم، مسیر کسب و کار خود را نیز راه اندازی کند. اگر فردی شهروند اتحادیه اروپا است می تواند بدون نیاز به زندگی در اسلوونی قبل از آن، با افتتاح یک تجارت انحصاری فرآیند خود را به خود اشتغالی تبدیل کند.
مراحل خود اشتغالی در اسلوونی عبارتند از:
اولین قدم برای راه اندازی کار در اسلوونی اخذ ویزا، مرحله بعدی ثبت نام تجاری و مرحله سوم اخذ مجوز کار است. مراحل لازم برای خوداشتغالی در اسلوونی عبارتند :
مشاورین ما در موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت پاسخگوی تمام سوالات در خصوص خود اشتغالی در اسلوونی هستند.
رشته مهندسی پزشکی در استونی در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد جزء رشته های مورد…
رشته مهندسی پزشکی در اسلوونی یکی از رشته های پر طرفدار در رشته های فنی…
رشته مهندسی کامپیوتر در کرواسی بر مطالعه کامپیوتر و محاسبات متمرکز است. شما در مورد…
این روزها افراد زیادی تحصیل در رشته مهندسی پزشکی در قبرس را به خاطر شهریه…
خوداشتغالی در استونی همراه با محیطی پویا با صحنه استارتاپی پر رونق است که آن…
رشته حسابداری در کرواسی رشته ای پویا می باشد و نیازمند آموزش مداوم، آموزش حرفه…