کشور اسکاتلند به قطب پیشرو برای استارت آپ های مبتنی بر فناوری تبدیل شده است، از اینرو برای استارت آپ اسکاتلند نیاز به اخذ ویزا می باشد. اسکاتلند هم مانند انگلستان مدتهاست که به عنوان کشوری از مبتکران شناخته میشود. نیروی کار بسیار ماهر، حمایت از دانشگاه های اسکاتلند از شرکت های فرعی دانشجویی، دسترسی به بازارهای خارجی و شبکه ای از سرمایه گذاران فعال، حمایت دولت شامل مشوق های مالیاتی و نگرش های پیشروانه نسبت به استارت آپ اسکاتلند، عواملی است که اسکاتلند را به یک رهبر طبیعی در فضای کارآفرینی برای استارت آپ های فن آوری تبدیل کرده است. موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت در مقاله زیر به تحلیل و بررسی استارت آپ اسکاتلند پرداخته است.
ویزای استارت آپ اسکاتلند برای افرادی است که کارآفرینان جدید هستند و می خواهند برای اولین بار در اسکاتلند کسب و کار ایجاد کنند. برای اخذ ویزا حتما لازم نیست فارغ التحصیل باشید و همین طور تامین بودجه برای اخذ ویزا الزامی ندارد. با این حال، شما باید یک ایده تجاری نو، پایدار و قابل مقایسه داشته باشید که توسط یک نهاد تایید کننده تایید شده باشد. ویزاهای استارت آپ ویزاهای یکباره هستند و برای 2 سال اعتبار دارند و این دسته به طور مستقیم به اقامت در اسکاتلند منجر نمی شود. با این حال، دارندگان ویزای استارت آپ ممکن است اقامت خود را در دسته ویزای مبتکر تمدید کنند و 3 سال بعد واجد شرایط اقامت دائم شوند. درخواست کنندگان ویزای استارت آپ اسکاتلند می توانند شریک زندگی خود و فرزاندان کمتر از 18 سال را با خود به اسکاتلند بیاورند.
در نمودار زیر نرخ استارت آپ در منطقه کشور اسکاتلند مورد بررسی قرار گرفته است:
برای اینکه بتوانید ویزای استارت آپ اسکاتلند را دریافت کنید، شروطی لازم است. این شرایط را در پایین شرح داده ایم:
تعدادی از شرایط اخذ ویزای استارت آپ اسکاتلند روی تصویر زیر نشان داده شده است:
برای اینکه موفق به دریافت ویزای استارت آپ اسکاتلند شوید تهیه مدارک زیر ضروری است:
جهت اطلاع از شرایط مهاجرت به اسکاتلند، مطالعه مقاله مذکور خالی از لطف نخواهد بود.
ویزای استارت آپ اسکاتلند برای کارآفرینان جدید با پتانسیل بالا مناسب است که برای اولین بار به دنبال راه اندازی کسب و کار در اسکاتلند هستند. به طور کلی، متقاضیان ویزای استارت آپ از قبل، راه اندازی کسب و کار خود را در اسکاتلند شروع نکرده اند. با این حال، تا مراحل درخواست به طور کامل انجام نشده باشد، نباید تجارت جدید شروع به کار کرده باشد. تنها استثنائات این مورد در صورتی است که متقاضی قبلاً تحت دسته های استارت آپ یا (کارآفرین فارغ التحصیل) یا تحت طرح تمدید دکترا (درجه 4) در مرخصی باشد.
اگر شما یک تاجر با تجربه هستید که به دنبال ایجاد یک استارت آپ در اسکاتلند است، ممکن است ویزای مبتکر برای شما مناسب تر باشد. اگر می خواهید به یک داد و ستد تجاری بپیوندید، امکان دارد ویزای کارگر ماهر برای شما مناسب باشد. اگر می خواهید در یک داد و ستد تجاری سرمایه گذاری کنید، ممکن است از ویزای سرمایه گذار استفاده کنید. اگر کارمند ارشد یک کسب و کار خارج از کشور هستید که به دنبال ایجاد یک حضور تجاری در اسکاتلند است، ممکن است بخواهید نماینده انحصاری ویزای تجاری خارج از کشور را در نظر بگیرید.
در هر صورت، اگر به قصد سرمایه گذاری در سوئیس به اروپا مهاجرت می کنید، با مراجعه به موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت و استفاده از راهنمایی های کارشناسان زبده و مشاورین مجرب این موسسه، می توانید مسیر مهاجرت خود را به خوبی و با سرعت بیشتری پیگیری کنید.
رشته مهندسی پزشکی در استونی در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد جزء رشته های مورد…
رشته مهندسی پزشکی در اسلوونی یکی از رشته های پر طرفدار در رشته های فنی…
رشته مهندسی کامپیوتر در کرواسی بر مطالعه کامپیوتر و محاسبات متمرکز است. شما در مورد…
این روزها افراد زیادی تحصیل در رشته مهندسی پزشکی در قبرس را به خاطر شهریه…
این روزها افراد زیادی خوداشتغالی در اسلوونی را انتخاب می کنند زیرا دارای اقتصاد توسعه…
خوداشتغالی در استونی همراه با محیطی پویا با صحنه استارتاپی پر رونق است که آن…