بسیاری از متقاضیان قصد مهاجرت به کشور آمریکا را دارند و یکی از راه ها ازدواج در آمریکا است که دارای شرایط ویژه می باشد. نکته مهمی که می توان در این خصوص اشاره کرد این است که مهاجرت به آمریکا از طریق ازدواج می تواند در روند اقامت کوتاه مدت و سپس اقامت بلند مدت نقش مهمی داشته باشد. البته باید در نظر بگیرید ازدواج باید به صورت قانونی و ثبت شده در کشور آمریکا باشد. در این مقاله کارشناسان مجرب ما در موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت مباحثی درباره مهاجرت به آمریکا از طریق ازدواج را مورد بررسی قرار می دهیم.
اول از همه باید شرایط مهاجرت به آمریکا از طریق ازدواج را بررسی کنیم. مهمتر از همه باید ازدواج شما به رسمیت و قانونی شناخته شود. تنها ازدواج وسیله ای برای رسیدن به اقامت نیست باید شرایط هم در نظر گرفته شود. به طور مثال هر 2 شهروند و مقیم آمریکا نباشند. برای ازدواج یک آمریکایی و غیر آمریکایی برای نامزدی حتما باید به اداره مهاجرت مراجعه کنند و درخواست ویزای نامزدی خود را ثبت کنند.
انواع ویزای ازدواج آمریکا عبارتند از:
در تمامی کشورها ازدواج شرایط و اصول خود را دارد، کشور آمریکا نیز مانند سایر کشورها دارای قوانین و شرایط خاص خود است. در خصوص شناخت فرهنگ مهاجرت به آمریکا از طریق ازدواج بایستی بدانید که سن ازدواج در آمریکا 18 سال می باشد و رضایت سرپرست متقاضیان ضروری است. همچنین سن ازدواج دختران هم تا 17 سالگی با رضایت والدین ممکن می باشد.
لیستی از فرهنگ های مورد قبول کشور آمریکا در مورد ازدواج به شرح زیر است:
به طور کلی در مهاجرت از طریق ازدواج به آمریکا، با 2 نوع ویزا رو به رو می شویم. ویزای نامزدی و ویزای ازدواج که هر کدام شرایط خاص خود را دارند. جهت دریافت اقامت آمریکا از طریق ویزای نامزدی در صورتی که یک طرف ازدواج آمریکایی باشد امکان پذیر خواهد بود، اعتبار ویزای نامزدی 3 تا 6 ماه است. همچنین مدارک و اسناد باید معتبر باشند و ازدواج باید از روی علاقه باشد. همچنین زوجین باید در طول 2 سال گذشته با هم در ارتباط بوده باشند.
مورد بعدی که باید در خصوص نامزدی و مهاجرت به آمریکا از طریق ازدواج توجه داشت مدت زمان است. به این دلیل زمانی که برای ازدواج و نامزدی وارد خاک آمریکا می شوید فقط 90 روز زمان دارید که مراسم ازدواج خود را به رسمیت برگزار کنید، اگر این فرصت را از دست دهید به هیج وجه تمدید نخواهد شد، پس سرعت انجام پروسه نامزدی بالا می باشد.
مراحل پرونده ویزای نامزدی و مهاجرت به آمریکا به شرح زیر است:
پس از اخذ ویزای نامزدی و ازدواج، زوج می توانند برای گرفتن اقامت خود اقدام کنند، در این خصوص اول بایستی درخواست اقامت دهند سپس برای تابعیت آمریکا اقدام کنند. برای گرفتن اقامت دائم یکی از طرفین ازدواج باید تابع کشور آمریکا باشد یا گرین کارت آمریکا را داشته باشد.
به طور کلی مهاجرت به کشور آمریکا و گرفتن گرین کارت آمریکا شامل مراحل زیر می شود:
معرفی و تکمیل فرم ازدواج | درخواست فرم گرین کارت |
قدم اول گرفتن گرین کارت آمریکا است که از طریق دادخواست علمی انجام می شود. این فرم یک هدف اصلی دارد و آن ثبت ازدواج معتبر است. در این مرحله همسر آمریکایی “اسپانسر” نامیده می شود. | در این مرحله باید به مواردی توجه شود که از اهمیت حائزی برخوردارند. مورد اول متقاضی تابع یا مقیم آمریکا باشد. همچنین متقاضی باید در حال حاضر در خاک کشور آمریکا زندگی کند و همینطور متقاضی دیگر در خارج از کشور باشد. |
زندگی در آمریکا برای همسر خارجی به 2 روش ممکن است. یک روش درخواست ویزای مهاجرت برای همسر یک شهروند است که بایستی ابتدا فرم I-130 پر شود. روش دیگر ویزای غیر مهاجرتی است برای متقاضی که با یک فرد آمریکایی ازدواج کرده است، باید 2 فرم درخواست پر شود. ویزای K1 یا ویزای نامزدی آمریکا به متقاضی اجازه می هد طی 90 روز وضعیت ازدواج خود را مشخص کند، ویزای K2 ویزای غیر مهاجرتی است که برای فرزاندن مجرد زیر 21 سال بوده که از طریق ازدواج به آمریکا مهاجرت کردند.
ویزای K3 اجازه ورود همسر بین المللی را به خاک آمریکا می دهد، این نوع ویزا بعد از ازدواج قانونی به ثبت و رسمیت می رسد اما ویزای K1 قبل از ازدواج می باشد. در این مقاله سعی کردیم مطالبی درباره مهاجرت به آمریکا از طریق ازدواج را مورد بررسی قرار دهیم. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد مهاجرت به آمریکا و زندگی در شهرهای مهم آمریکا می توانید با کارشناسان مجرب ما در موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت تماس برای مشاوره تلفنی و حضوری تماس حاصل فرمائید.
رشته مهندسی پزشکی در استونی در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد جزء رشته های مورد…
رشته مهندسی پزشکی در اسلوونی یکی از رشته های پر طرفدار در رشته های فنی…
رشته مهندسی کامپیوتر در کرواسی بر مطالعه کامپیوتر و محاسبات متمرکز است. شما در مورد…
این روزها افراد زیادی تحصیل در رشته مهندسی پزشکی در قبرس را به خاطر شهریه…
این روزها افراد زیادی خوداشتغالی در اسلوونی را انتخاب می کنند زیرا دارای اقتصاد توسعه…
خوداشتغالی در استونی همراه با محیطی پویا با صحنه استارتاپی پر رونق است که آن…