در این مقاله به موضوع تفاوت زندگی در لهستان و اتریش برای متقاضیان علاقه مند مهاجرت به این 2 کشور پرداخته می شود تا تفاوت ها روشن شود. ابتدا از کشور لهستان آغاز میکنیم. کشور لهستان که به عنوان مقصدی هم برای مهاجران و هم برای گردشگران به شدت دست کم گرفته می شود، اما ممکن است افراد چیزهای زیادی در مورد این کشور ندانند، درحالیکه طراحیهای معماری بسیار زیبا و خاص یکی از جذابیت های لهستان است و شواهد حاکی از این است که هنرهای سنتی در این کشور شهرت دارد.
در مورد کشور اتریش گرچه این قدمت تاریخی بناها و معماری وجود ندارد، اما این کشور از حیث فراهم آوردن موقعیت زندگی با کیفیت برای شهروندان خود، جزء کشورهای سرآمد اروپایی شناخته می شود. متقاضیان علاقه مند به مهاجرت برای کسب اطلاعات بیشتر می توانند از مشاوره متخصصان موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت بهره مند شوند.
لهستان یک کشور اروپای شرقی بین بلاروس و اوکراین است و به عنوان یکی از اعضای اتحادیه اروپا از مزایا و امتیازات زیادی برخوردار است که یکی از این مزایا، برخورداری لهستان از یک سیستم مراقبت بهداشتی همگانی موفق است. تقریبا همه کشورهای اروپایی دارای مراقبت های بهداشتی رایگان و همگانی هستند و لهستان نیز از این قاعده مستثنی نیست. این کشور یک سیستم مراقبت بهداشتی عمومی رایگان ارائه می دهد که در آن هر لهستانی و ساکنان اتحادیه اروپا، حق برخورداری از مراقبت های بهداشتی در دسترس را دارند که توسط صندوق بهداشت ملی حمایت می شود. اما اگرچه پوشش مراقبت های بهداشتی لهستان چشمگیر است، مشکلات سازمانی، سیاست، کمبود بودجه و فناوری قدیمی هنوز این سیستم را آزار می دهد.
در مقابل اتریش از سیستم درمانی و بهداشتی مطلوب تری برخوردار است، چنانکه در نسبت با لهستان، بیمه درمانی اتریش 99% از جمعیت را پوشش می دهد که 75% آن معمولا از طریق مالیات های عمومی تامین می شود. در لهستان اما سیستم درمانی تنها 91% از جمعیت را پوشش می دهد. علاوه بر این، نیازهای مراقبت های بهداشتی در اتریش با هزینه بسیار کمی برای شهروندان قابل دسترس است و دسترسی بالایی به بیمارستان ها و داروها وجود دارد. به عنوان مثال اتریش دارای 271 بیمارستان با بیش از 64000 تخت و حدود 45000 پزشک است که این کشور را به عنوان یکی از بالاترین نسبت تخت به بیمار در اروپا طبقه بندی می کند. در کنار در دسترس بودن بیمارستان ها و سایر مراکز بهداشتی، هزینه داروهای دارویی در اتریش پایین است.
در تصویر زیر به برخی از نقایص سیستم درمانی در لهستان پرداخته می شود که تفاوت امکانات را با کشور اتریش به طور روشن تری نشان می دهد:
لهستان دارای یک سیستم حمل و نقل عمومی پیشرفته است و اتوبوس های شهری در ساعات مختلف شبانه روز در مرکز و پیرامون شهر مشغول فعالیت هستند. علاوه بر اتوبوس ها در مراکز و شریان های اصلی شهر، تراموا وجود دارد و مترو در این کشور از ساعت 5 صبح تا اواسط شب مشغول به کار است. افزون بر این وسایل که اغلب عمومی محسوب می شوند، افراد ساکن در لهستان می توانند از تاکسی های تلفنی و اینترنتی نیز استفاده کنند.
در اتریش گرچه تمام امکانات مطرح شده در مورد لهستان، وجود دارد، اما این کشور دارای سیستم حمل و نقل عمومی بسیار مطلوب تری است. به عنوان مثال وین به عنوان پایتخت اتریش، دارای بهترین سیستم حمل و نقل در این کشور است که شامل اتوبوس، تراموا، قطار و مترو می شود. چنانچه علاقه مند به مهاجرت به کشور اتریش می باشید، می توانید مقاله مشخص شده را از طریق مراجعه به سایت جامع ما مطالعه بفرمائید.
در مورد سیستم آموزشی در لهستان، با نگاهی به سابقه تاریخی این کشور، موضوع آموزش را به شما متقاضیان علاقه مند به مهاجرت طرح می کنیم. تا دهه 1990، تنها یک شکل از آموزش اجباری در لهستان وجود داشت که آموزش اجباری تمام وقت در دبستان بود و 8 سال طول می کشید. پس از اصلاحات آموزشی مدارس، مدت آموزش اجباری تمام وقت به دوره مدرسه ابتدایی 6 ساله و یک مدرسه متوسطه پایین 3 ساله افزایش یافت و از سپتامبر 2004، کلاس های مقدماتی پیش دبستانی اجباری یک ساله برای کودکان 6 ساله معرفی شد.
آموزش اجباری تمام وقت که از ابتدای سال تحصیلی در سال تقویمی زمانی که کودک به سن 7 سالگی می رسد شروع می شود و تا پایان تحصیل در دبستان ادامه می یابد، در اتریش اما روند تحصیلی بدین شکل است که مهدکودک شکل سنتی آموزش پیش دبستانی برای کودکان 3 تا 6 ساله در اتریش است. سیستم آموزشی کشور اتریش به طور کامل در مقاله تحصیل در اتریش شرح داده شده است.
با این حال، مهدکودک ها بخشی از سیستم مدرسه نیستند. استان ها مسئول قانون گذاری و اجرا هستند و حدود 60% از تسهیلات مراقبت از کودکان توسط شهرداری ها نگهداری می شود. پس از اتمام دوره آموزش اجباری، همه افراد باید تا سن 18 سالگی به مدرسه بروند و پس از اتمام این دوره می توانند واردی کارآموزی یا کالج و یا مدارس حرفه ای بشوند که در مورد مدارس حرفه ای باید گفت که مدارس متوسطه حرفه ای با آزمون کلی به پایان می رسند. مدارس عالی حرفه ای با یک آزمون کلی و امتحان عمومی با نام (Matura) پایان می یابند.
یکی از مسائل مهم برای مهاجران و متقاضیان به سکونت در کشورهای اروپایی، مسائل مربوط به هزینه زندگی است. در این باره و در مورد لهستان باید گفت که مقدار هزینه های شما در لهستان، بیش از هر چیز به سبک زندگی شما وابسته است. به عنوان مثال اگر اهل مد و مصرف باشید، هزینه های پوشاک بخش عمده هزینه ای زندگی شما را شامل می شود.
اما در زمینه مواد غذایی در لهستان به نسبت اتریش هزینه خیلی کمتری بابت مواد غذایی پرداخته می شود، چراکه لهستان عمده محصولات غذایی را در کشور خود تولید می کند و تنها در زمینه مواد غذایی وارداتی، محصولات غذایی از کشورهایی چون آلمان و جمهوری چک گران تر است. موضوع مهاجرت به اتریش به طور کامل در مقاله مذکور شرح داده شده است.
حال علی رغم اطلاعات فوق که می تواند در زمینه کسب آگاهی برای مهاجرت به 2 کشور برزیل و اتریش باشد، برای ارائه خدمات کارشناسی و تخصصی، مشاوران و کارشناسان ما در موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت آماده ارائه خدمات مورد نیاز متقاضیان علاقه مند به مهاجرت هستند.
رشته مهندسی پزشکی در استونی در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد جزء رشته های مورد…
رشته مهندسی پزشکی در اسلوونی یکی از رشته های پر طرفدار در رشته های فنی…
رشته مهندسی کامپیوتر در کرواسی بر مطالعه کامپیوتر و محاسبات متمرکز است. شما در مورد…
این روزها افراد زیادی تحصیل در رشته مهندسی پزشکی در قبرس را به خاطر شهریه…
این روزها افراد زیادی خوداشتغالی در اسلوونی را انتخاب می کنند زیرا دارای اقتصاد توسعه…
خوداشتغالی در استونی همراه با محیطی پویا با صحنه استارتاپی پر رونق است که آن…