بررسی مذهب در آلمان از پارامترهای مهم جهت مهاجرت محسوب می گردد زیرا آشنایی با ملیت می تواند فاکتوری جهت انتخاب کشور مورد نظر باشد. کشور آلمان در مرکز اروپا واقع شده و از شمال با دریای شمال، از جنوب با اتریش و سوئیس از غرب با بلژیک، لوکزامبورگ، فرانسه و هلند و از شرق با چک و لهستان مرز مشترک دارد. این کشور از نظر مساحت حدود یک پنجم کشور عزیزمان ایران است. آلمان کشوری است که دارای 4 فصل می باشد. تابستان های گرم و زمستان های سردی دارد. اما بیشتر مناطق آلمان آب و هوای معتدل فصلی دارند.
در عین حال آلمان دارای طبیعتی بکر و بی نظیر است که در آن می توانید جنگل های وسیع و رودخانه های پرخروش و رشته کوه های مختلف را پیدا کنید. این کشور پرجمعیت ترین کشور در اروپا است. برلین پایتخت آن مرکز هنر و تفریح است. این کشور که شروع کننده جنگ جهانی دوم بوده در طول تاریخ دارای فراز و نشیب های زیادی شده است. اما در تلاش است که با توسعه اقتصادی گذشته خود را جبران کند. موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت در خصوص مذهب کشور آلمان اطلاعاتی را در اختیار شما قرار خواهد داد.
برای بررسی دین در یک جامعه ابتدا باید بدانیم که چه قومیت هایی در آن کشور زندگی می کنند. آلمان از نظر جمعیت پرجمعیت ترین کشور در اروپاست که حدودا 81 میلیون نفر در آن زندگی می کنند. %91جمعیت آلمان را خود آلمانی ها تشکیل می دهند. بعد از آن ترک ها دومین قومیت بزرگی هستند که در این کشور زندگی می کنند. از این رو باقی جمعیت را یونایی ها، روس ها، کروات ها، لهستانی ها، ایتالیایی ها و اسپانیایی ها تشکیل می دهند. با پویایی اقتصاد در این کشور و نیاز به جذب نیروی کارگر خارج از کشوری، تعداد کارگران خارجی به ویژه کارگران ترک در سال های 1960 تا 1963 افزایش یافت.
در سال های 1966 تا 1967 که دولت آلمان با بحران اقتصادی رو به رو شد هم این کارگران ترک حاضر به برگشت به کشور خود نشدند و در این کشور ماندگار شدند. پس از طی بحران اکثریت آن ها دوباره دارای شغل شدند. از سال 1965 به بعد بافت مهاجران آلمانی دستخوش تغییر شد و گروه های جدیدی که وارد آلمان می شدند دیگر خواستار کار نبودند. بلکه از پناهندگان سیاسی برخی از کشورهای عربی و یا ترکیه بودند. درحالی که آلمان بر روی کشورهای هم مرز خود تاثیر بسزایی داشته است. فرهنگ کشورهای همسایه هم روی سطوح مختلف جامعه بی تاثیر نبوده است.
آلمانی ها ارزش زیادی برای سخت کوشی و پشتکار قائل اند. زمان و وقت شناسی برای مردم آلمان اهمیت ویژه ایی دارد و از دید این مردم از هر فرد انتظار می رود که به نظم و قانون در جامعه ایی که در آن زندگی می کند اهمیت بدهد. اگر قصد مهاجرت به آلمان و زندگی در این کشور را دارید باید حتما مدیریت زمان خود را تقویت کنید.
آلمانی ها در رفتارهای اجتماعی نسبت به باقی ملل اندکی متفاوت ترند. ممکن است در برخورد اول رفتارشان متکبرانه و با غرور بنظر برسد اما چنین تعبیری آن قدرها هم درست نیست. در این کشور مردم با مهاجرانی که وارد این کشور شده اند با احترام برخورد می کنند. فقط کافی است که ارزش های این مردمان را بشناسید و به آنها احترام بگذارید. در کشور آلمان دین و سیاست 2 مقوله جدا هستند و شما مختارید که دین داشته باشید و یا بی دین باشید.
در این کشور مذاهب مختلفی همچون مسیحیت، اسلام، یهود و دیگر مذاهب وجود دارد. اما مسیحیت با در بر گرفتن 65% تا 70% از جمعیت دین غالب افراد در آلمان است. مسیحیان در این کشور به دسته های کاتولیک، مسیحیت، پروتستان و ارتودکس تقسیم بندی می شوند. در رتبه دوم دین اسلام قرار گرفته که شامل سنی ها، شیعیان و چند فرقه دیگر می شوند. در این کشور افرادی بی دین یا با یک دین غیر از اسلام و مسیحیت هم وجود دارند که نکته جالب در خصوص آنها این است که نیمی از این مردم به خدا اعتقاد دارند. اما مذهب جامعه را برای خود به رسمیت نمی شناسند. طبق آمار بدست آمده از اداره مطبوعات و اطلاعات دولت کشور آلمان، بیشتر از 95% مسلمانان ساکن آلمان مهاجران هستند. حدودا 76% آنها را جمعیت ترک ها تشکیل می دهند. ایرانیان در رتبه دوم این جایگاه قرار دارند.
بعد از ایرانیان اتباع کشور مراکش 3% و لبنانی ها با 2% و تونسی ها و پاکستانی ها نیز باقی جمعیت مسلمان کشور آلمان را تشکیل می دهند. شاید برخی فکر کنند که تمامی مهاجران ترک در آلمان مسلمان هستند. اما باید این نکته را ذکر کرد که تعداد قابل توجهی از ترک های مهاجر دارای مذهب مسیحیت ارتودوکس هستند. در سال 1987 یک سرشماری در کشور آلمان صورت گرفت. در آن بیشتر از 100 هزار مهاجر ترک ساکن آلمان حاضر نبودند که خود را مسلمان بنامند. جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص هزینه زندگی در آلمان می توانید مقاله مذکور را مطالعه بفرمائید.
جهت کسب اطلاعات بیشتر جدول زیر را بررسی بفرمائید:
مذهب در کشور آلمان | درصد |
بدون مذهب | 34% |
مسیحیت کاتولیک | 29.9% |
مسیحیت پروتستان | 29.8% |
اسلام | 2.6% |
مسیحیت ارتودوکس | 1.3% |
دیگر مذاهب | 2.3% |
همانگونه که گفته شد مهاجران ترک قشر وسیعی از جمعیت مسلمان آلمان را تشکیل می دهند که در این میان مهاجران شیعه و علوی هم وجود دارند که نخستین مراکز تشیع در آلمان را بنا نهاده اند. تعدادی از جمعیت اهل سنت نیز به مرور به تشیع روی آورده و به شمار شیعیان افزوده اند. در آلمان مراکز شیعی زیادی وجود دارد که در طی 3 دهه گذشته تاسیس و شکوفا شده اند. همین طور شخصیت های شیعه بسیاری در سرتاسر این کشور مخصوصا در شهر برلین وجود دارند که غالب شیعیان نیز در این شهر زندگی می کنند.
دولت آلمان با اقدامات داخلی خود سیاست برقراری ارتباط بین مسلمانان و مسیحیان را خواهد داشت. در نتیجه ایجاد درک و تفاهم و همکاری بین آنها را در پیش گرفته است. از این رو سعی دارد که تصویر مثبتی از خود در اذهان مسلمانان ایجاد کند. بدین سبب مسلمانان در آلمان نسبت به باقی کشورهای اروپایی از تسهیلات و امکانات بیشتری برخوردارند. با اطلاع داشتن از شرایط زندگی در هر کشور می توان با دید بازتری دست به انتخاب برای مهاجرت و یا حتی سفرهای توریستی زد. شما برای اطلاع پیدا کردن از شرایط ویزای آلمان و همچنین مشاوره در زمینه مهاجرت می توانید با مشاوران موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت صحبت کنید و از جدیدترین اطلاعات در این زمینه بهره ببرید.
رشته مهندسی پزشکی در استونی در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد جزء رشته های مورد…
رشته مهندسی پزشکی در اسلوونی یکی از رشته های پر طرفدار در رشته های فنی…
رشته مهندسی کامپیوتر در کرواسی بر مطالعه کامپیوتر و محاسبات متمرکز است. شما در مورد…
این روزها افراد زیادی تحصیل در رشته مهندسی پزشکی در قبرس را به خاطر شهریه…
این روزها افراد زیادی خوداشتغالی در اسلوونی را انتخاب می کنند زیرا دارای اقتصاد توسعه…
خوداشتغالی در استونی همراه با محیطی پویا با صحنه استارتاپی پر رونق است که آن…