مهاجرت از طریق برنامه لاتاری آمریکا که با کد DV شناخته شده است یکی از ارزان ترین روش های مهاجرت به این کشور در نظر گرفته می شود. آمریکا به دلیل داشتن نرخ بیکاری کم تر از 4% داشتن اقتصادی پویا و امکانات رفاهی و شهروندی فراوان یکی از کشورهای پرطرفدار برای مهاجرت و زندگی به شمار می رود. کشور آمریکا همچنین با داشتن تعداد بسیار زیاد موسسات علمی، دانشگاه های بین المللی محبوب ترین نقطه جهان برای تحصیل نیز به شمار می آید. هر سال افراد زیادی برای تحصیل در این کشور درخواست می دهند.
هم اکنون راه های متفاوتی مانند تحصیل، کار، سرمایه گذاری و سایر برای مهاجرت به آمریکا وجود دارد. اما همه این راه ها مستلزم داشتن شرایط خاص و هزینه بسیار زیاد است. اما یکی از روش های مهاجرت با کم ترین هزینه و راحت ترین حالت، استفاده از لاتاری است. اما لاتاری آمریکا چیست؟ چگونه می توان از آن برای مهاجرت به آمریکا استفاده کرد؟ موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت در این مقاله لاتاری آمریکا را به خوبی شرح داده است.
قرعه کشی لاتاری آمریکا، نام شناخته شده برنامه ویزای مهاجرت های گوناگونی آمریکا است که بی نظیرترین قرعه کشی در نوع خود در جهان است. از طریق این برنامه، مقامات آمریکایی سالانه 55000 کارت سبز به برندگان ارائه می کنند. اولین قرعه کشی لاتاری آمریکا در سال 1994 برگزار شد. با این وجود روند درخواست بدون مشکل نبود. تقریبا یک سال بعد در سال 1996، امکان استفاده از جایزه این قرعه کشی یعنی گرین کارت آمریکا فراهم شد.
از آن زمان بسیاری از برندگان کارت سبز آمریکا را دریافت کرده اند. برنامه لاتاری آمریکا اساسا به این دلیل که ایالات متحده آمریکا می خواهد تنوع فرهنگی خود را حفظ کند، بوجود آمد. از ابتدای 1990 که این قانون تصویب شد تاکنون دولت امریکا سالانه کارت سبز را از طریق قرعه کشی ویزای تنوع فرهنگی که به اختصار DV نام دارد به برندگان اعطاء می کند.
برندگان قرعه کشی لاتاری آمریکا کاملا به طور تصادفی انتخاب می شوند. در ابتدا ممکن است نام DV-22 گیج کننده به نظر برسد. در سال 2022 در برنامه های DV-22 مخفف سال مالیات آمریکا است که از اول اکتبر 2021 آغاز می شود. در ماه سپتامبر 2022 به پایان می رسد. برندگان مسابقه لاتاری و گرین کارت همچنین در این مدت کارت های سبز خود را دریافت می کنند.
نتایج لاتاری نیز پس از گذشت 7 ماه از زمان ثبت نام معولا در ماه می مشخص می شود. به برندگان این قرعه کشی کارت سبز آمریکا تعلق می گیرد. همانطور که می دانید کارت سبز یا گرین کارت کارتی است که با داشتن آن اجازه اقامت در ایالات متحده آمریکا را خواهید داشت. همچنین توجه کنید ثبت نام فقط از سایت https://dvlottery.state.gov/ امکان پذیر است.
توجه داشته باشید که برخی از کشورها به دلیل زیاد بودن نژاد آنها در کشور آمریکا مجاز به شرکت در لاتاری آمریکا نیستند که خوشبختانه کشور ایران جزء این لیست نیست. ایرانیان می توانند در لاتاری شرکت کنند. بدین ترتیب کشورهایی مانند بریتانیا، چین، مکزیک، هند، ویتنام و برخی دیگر مجاز به شرکت در لاتاری نیستند. به صورت کلی قوانین برای شرکت در لاتاری طوری تنظیم شده که اکثر افراد بتوانند در لاتاری شرکت کنند.
حداقل مدرک مورد نیاز برای شرکت در لاتاری دیپلم می باشد، افرادی که دیپلم ندارند اگر در 5 سال گذشته دارای 2 سال سابقه کاری نیز باشند می توانند در لاتاری شرکت کنند. توجه داشته باشید که تحصیلات فنی حرفه ای برای شرکت در لاتاری مورد قبول واقع نمی شود. افرادی که جزء کشورهای ممنوعه برای شرکت در لاتاری هستند از طریق همسر خود که از کشوری دیگر است می توانند برای شرکت در لاتاری استفاده کنند.
این قرعه کشی برای دریافت حق اقامت دائم زندگی در آمریکا، در سراسر جهان برگذار می شود. این ایده از رئیس جمهور پیشین آمریكا، رونالد ریگان در سال 1987 ناشی شد. در آن زمان، وی از كاهش تنوع قومی و نژادی در ایالات متحده نگران بود. از این رو به ویژه پس از تصویب لایحه اعطاء عفو و كارت اقامت دائم به 2 میلیون مکزیکی كه به طور غیرقانونی در آنجا زندگی می كردند این ایده را مطرح کرد. 2 ایده بسیار مهم در پشت برنامه DV ایالات متحده آمریکا وجود دارد.
اول از همه، آمریکا می خواهد از تنوع فرهنگی خود که با تاریخ طولانی مهاجرت تشکیل یافته، محافظت کند. دوما قرعه کشی لاتاری باید تصویر ایالات متحده را به عنوان کشوری از فرصت ها بازسازی کند. این قرعه کشی به افرادی که دیگر امکان دریافت ویزای مهاجرت را ندارند این فرصت را می دهد تا ویزای دائمی برای زندگی و کار در آمریکا را دریافت کنند.
اولین نسخه از برنامه ویزاهای تنوع نژادی، “برنامه قرعه کشی NP-5” بود. این برنامه در سال 1987 تحت قانون مهاجرت و كنترل (IRCA) اعمال شده در سال 1986 اجرا شد. بدین ترتیب تا 2 سال 5000 ویزا به 36 کشور مختلف اعطاء شد. در سال 1986 این برنامه برای 2 سال دیگر تمدید شد. محدودیت تعداد ویزا به 15000 ویزا برای هر قرعه کشی لاتاری افزایش یافت. در سال های 1990 و 1991، تحت برنامه جدید OP-1، حدود 10،000 کارت سبز به برندگان شد. در 2 سال بعد، برنامه AA-1 به عنوان یک راه حل موقت تصویب شد و 40000 ویزا به متقاضیان اعطاء گردید. علاوه بر این، فقط 37 کشور مجاز به شرکت در برنامه بودند. از همه ویزاها، 16000 مورد برای ایرلند شمالی در نظر گرفته شده بود.
پس از 1991 این قانون اجرا نمی شد. در سال 1994 که نسخه فعلی این برنامه (DV) نیز است برای ارائه 55000 کارت سبز به صورت تصادفی تاسیس شد. شرایط شرکت در لاتاری به گونه ای است که تقریبا افراد هر کشوری می تواند مشارکت کنند، به استثناء کشورهایی که در حال حاضر میزان مهاجرت بالایی دارند. کشورهایی که در 5 سال گذشته بیش از 50000 مهاجرت قانونی به ایالات متحده آمریکا داشته اند نمی توانند در لاتاری شرکت کنند. اما می توانند از طرق دیگر مانند اخذ ویزای کاری، ویزای تحصیلی، ویزای سرمایه گذاری در آمریکا و دیگر موارد برای ورود به ایالات متحده آمریکا اقدام کنند.
لازم است بدانید مدت زمان روند شرکت در لاتاری، اعلام نتایج و سفر به این کشور به طور کلی حدود 2 سال به طول می انجامد. هزینه امور اداری پس از برنده شدن در لاتاری به ازای هر نفر 600$ (دلار) می باشد. توجه داشته باشید شرکت در لاتاری آمریکا کاملا رایگان است و فریب بازارهای سیاه را نخورید. در موارد زیر اطلاعاتی بیشتر درباره لاتاری آمریکا کسب کنید.
همانطور که گفته شد شرکت در لاتاری کاملا رایگان می باشد. در صورت برنده شدن در این قرعه کشی با کم ترین هزینه می توانید به ایالات متحده آمریکا مهاجرت کنید. در صورت بردن لاتاری می توانید برای اخذ اقامت همسر و فرزند کم تر از 21 سال خود اقدام کنید و خانواده خود را مقیم آمریکا کنید. پس از 5 سال ماندن در کشور آمریکا می توانید اقامت دائم این کشور را به دست بیاورد.
با بردن لاتاری از تمامی مزایای حقوق شهروندی یک آمریکایی بهره مند خواهید شد:
لازم است بدانید که برنده شدن در لاتاری فقط به معنای کسب کارت سبز و اخذ اجازه برای زندگی و ورود به کشور آمریکا می باشد. لذا هزینه های سفر، اقامت و هزینه زندگی در آمریکا به پای خود فرد می باشد. توجه داشته باشید که برای این کار باید مقامات آمریکا از تمکن مالی شما برای زندگی در این کشور مطمئن شوند. مشاورین موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت آماده پاسخگویی سوالات شما درباره مهاجرت به کشورهای اروپایی و آمریکایی می باشند.
رشته مهندسی پزشکی در استونی در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد جزء رشته های مورد…
رشته مهندسی پزشکی در اسلوونی یکی از رشته های پر طرفدار در رشته های فنی…
رشته مهندسی کامپیوتر در کرواسی بر مطالعه کامپیوتر و محاسبات متمرکز است. شما در مورد…
این روزها افراد زیادی تحصیل در رشته مهندسی پزشکی در قبرس را به خاطر شهریه…
این روزها افراد زیادی خوداشتغالی در اسلوونی را انتخاب می کنند زیرا دارای اقتصاد توسعه…
خوداشتغالی در استونی همراه با محیطی پویا با صحنه استارتاپی پر رونق است که آن…