اقامت در کشورهای اروپایی و آسیایی تفاوت هایی با هم دارد که از جمله کشورهای این 2 قاره، تفاوت اقامت در مالزی و آلمان برای بسیاری جالب است. این 2 کشور هر ساله با درخواست های زیادی برای مهاجرت و اقامت مواجه می شوند. درخواست ایرانیان نیز مستثنی از این امر نیست. برای افرادی که در انتخاب مقصد مهاجرتی خود هنوز مطمئن نشده اند، ممکن است بررسی تفاوت های اقامت در این 2 کشور بسیار مفید باشد.
با اقامت در کشورهای مالزی و آلمان می توان از برخی مزایای زندگی در آنها برخوردار شد. این مقاله که توسط موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت گردآوری شده است، به بررسی دقیق شرایط انواع اقامت در مالزی و آلمان و تفاوت های این 2 کشور پرداخته است.
برای بررسی های تفاوت اقامت در مالزی و آلمان لازم است یک اطلاعات کلی در مورد مالزی و آلمان داشته باشید. آلمان یکی از کشورهای اتحادیه اروپا است که بخاطر رتبه بسیار عالی در لیست رتبه بندی باکیفیت ترین کشورها برای زندگی، زبانزد علاقه مندان مهاجرت گردیده است. آلمان در رتبه بندی شاخص کیفیت زندگی در سال 2022، رتبه 8 را به خود اختصاص داده است که پس از کشورهایی همچون اتریش، دانمارک، سوئیس و هلند است. آلمان از نظر اقتصادی و صنعت یک کشور اروپایی پیشرفته به حساب می آید. زبان غالب مردم این کشور آلمانی است. اقامت در آلمان به چند روش کوتاه مدت امکان پذیر است. به طور مثال اقامت افراد در مرحله اول حداکثر تا 2 سال تمدید می شود. پس از زندگی در آلمان به مدت 5 سال، اتباع دیگر کشورها قادر به اخذ اقامت دائم آلمان خواهند بود.
از طرف دیگر مالزی نیز در بین کشورهای آسیایی، یک کشور توسعه یافته به حساب می آید. این کشور از نظر زبان انگلیسی و بکارگیری این زبان در زندگی روزمره مردمان، در بین دیگر کشورهای آسیا می درخشد. رتبه مالزی از نظر کیفیت زندگی، در بین دیگر کشورهای جهان، 54 است. تقریبا غالب مردم مالزی به زبان انگلیسی تسلط کافی را دارند و در عین حال زبان محلی آن ها نیز مالایی می باشد. مهاجرانی که در مالزی اقامت دارند، تنها در مدت 5 سال می توانند اقامت این کشور را بگیرند. اما اگر این افراد با یکی از اتباع مالزی ازدواج کنند می توانند اقامت دائم این کشور را اخذ کنند.
در گذشته، دولت مالزی با دادن ویزای توریستی به هر دانشجو 14 روز حق اقامت در این کشور را می داد. پس از ورود به مالزی، امکان تغییر این ویزای به ویزای تحصیلی وجود داشت. اما قوانین جدید این کشور دستخوش تغییر شده است و امروزه دانشجویان نمی تواند با ویزای توریستی و موقت وارد مالزی شود. بلکه در صورتی حق ورود به مالزی را دارد که نامه ویزا را از اداره مهاجرت دریافت کرده باشد. بر طبق قوانین مالزی، دانشجویان بین المللی اجازه اخذ اقامت این کشور را پس از اتمام تحصیلات خود خواهند داشت.
در رتبه بندی QS در سال 2022، تعداد 4 دانشگاه از کشور مالزی در بین 150 دانشگاه برتر جهان قرار گرفته اند دانشگاه مالایا در بین دیگر مراکز علمی جهان رتبه 65 را دارد. معمولا دانشجویان زیادی برای تحصیل در این دانشگاه اقدام می کنند، زیرا هم می توان از امکانات خوب تحصیلی در این کشور بهره مند شد و هم از مناطق جذاب تفریحی و توریستی این کشور بازدید کرد.
در آلمان نیز تعداد 6 دانشگاه از بهترین دانشگاه های آلمان، بین رتبه های برتر 1 تا 150 دانشگاه جهان قرار گرفته اند که دانشگاه مونیخ آلمان رتبه 50 را به خود اختصاص داده است. همانطور که ذکر گردید، زبان 90% از مردم آلمان، آلمانی است و طبیعتا برای تحصیل در این کشور بایستی برای کسب مدرک زبان در سطح B2 اقدام کرد. ویزای تحصیلی آلمان در ابتدا برای 3 ماه و پس از آن برای 6 ماه قابل تمدید است. امکان اخذ اقامت آلمان پس از تحصیل نیز در یک مدت 6 ماهه برای دانشجویان وجود دارد.
نمودار زیر تعداد دانشگاه هایی در کشور مالزی که در بین 150 رتبه برتر قرار گرفته اند آورده شده است:
اقامت کار آلمان یک مجوز اقامت موقت در این کشور است که به اتباع غیر اتحادیه اروپا اجازه کار در آلمان می دهد. این مجوز یک اقامت موقت است و به کسانی تعلق می گیرد که از قبل یک پیشنهاد یا قرارداد کاری با یک کارفرما در آلمان داشته باشند. روند درخواست اقامت کاری در آلمان ثابت است و هزینه مشخصی دارد. برای دریافت ویزای آلمان حدود 75€ تا 100€ (یورو) هزینه لازم است. مدارک لازم برای کسب اجازه اقامت در آلمان در زیر آورده شده است. اعتبار مجوز کار در آلمان معمولا به مدت قرارداد کار بستگی دارد. این مجوز معمولا تا یک سال انقضا دارد.
پس از این مدت فرصت تمدید نیز برای فرد وجود دارد. بعد از گذشت 33 ماه در این کشور می توان درخواست اقامت دائم داد. اتباع خارجی قبل از اینکه بتوانند در مالزی کار کنند، باید یک شرکت مالزیایی پیدا کنند که مایل به استخدام آنها باشد. سپس، کارفرما باید از طرف فرد برای مجوز کار مالزی درخواست دهد. تنها در صورتی می توان کار در مالزی را شروع کرد که مقامات، درخواست صدور مجوز کار برای کارمندان خارجی را تأیید کنند.
انواع مجوزهای کار در مالزی در زیر آورده شده است:
از شرایط اخذ ویزای کار در مالزی این است که سن فرد بین 18 تا 45 سال برای مردان، و برای زنان بین 21 تا 45 سال باشد. در این مقاله تفاوت اقامت در مالزی و آلمان در سطح جزئی مورد بررسی قرار گرفت. موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت به لطف مشاوران کاردان، آماده پاسخگویی به سوالات تکمیلی شما هستند.
رشته مهندسی پزشکی در استونی در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد جزء رشته های مورد…
رشته مهندسی پزشکی در اسلوونی یکی از رشته های پر طرفدار در رشته های فنی…
رشته مهندسی کامپیوتر در کرواسی بر مطالعه کامپیوتر و محاسبات متمرکز است. شما در مورد…
این روزها افراد زیادی تحصیل در رشته مهندسی پزشکی در قبرس را به خاطر شهریه…
این روزها افراد زیادی خوداشتغالی در اسلوونی را انتخاب می کنند زیرا دارای اقتصاد توسعه…
خوداشتغالی در استونی همراه با محیطی پویا با صحنه استارتاپی پر رونق است که آن…